Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Donny Roelvink overreden door Hummer: ‘Het had fataal kúnnen zijn’

Donny Roelvink overreden door Hummer: ‘Het had fataal kúnnen zijn’

Donny Roelvink overreden door Hummer: ‘Het had fataal kúnnen zijn’

Heftig nieuws, want Donny Roelvink ligt gewond in het ziekenhuis. Maandag is hij door een Hummer overreden, die bestuurd werd door zijn vriend. Hij was samen met hem opnames aan het maken was voor een fitnessvideo. Hij heeft er een paar gebroken ribben en een klaplong aan overgehouden.

Onder een auto

Donny deelde het heftige nieuws op Instagram met een video. Op de beelden zien we hem in het ziekenhuis met een gehavend gezicht. “Bij het maken van een video ben ik onder een auto terechtgekomen. Ik weet alleen nog dat ik een klap voelde, een paar minuten later werd ik wakker in de ambulance”, laat de 24-jarige weten. “Wonder boven wonder ben ik niet in levensgevaar geweest, maar ben wel enorm geschrokken.”

Ook vader Dries Roelvink laat zich horen over het ongeluk: “Donny zijn hele leven is Instagram. Hij had met een paar vrienden het plan opgevat om een filmpje na te doen van hun grote idool, bodybuilder Ronnie Coleman.” In dit filmpje is te zien dat Ronnie Coleman gefilmd wordt vanuit een Hummer. Ondertussen doet hij de ‘walking lunges’ op straat met een halter in zijn nek.

In Hilversum hebben Donny en zijn vrienden dit geprobeerd na te maken. De vriend die in de Hummer reed trapte op dat moment per ongeluk het gaspedaal in, in plaats van de rem. Het gevolg hiervan was dat Donny aangereden werd door de auto. “Hij mag gelukkig zijn dat het een Hummer was. Er zit flink wat ruimte onder de auto. Dat is zijn geluk geweest,” laat Dries weten. Er is een hersenscan gedaan en daaruit kon opgemaakt worden dat Donny geen hersenletsel aan het ongeluk overhoudt.

Boodschap voor volgers

Donny geeft nog een boodschap mee aan zijn volgers: “We hadden nooit verwacht dat zo’n klein ideetje zoiets fataals kon veroorzaken. Het had fataal kúnnen zijn. Ik zat eergisteren nog te barbecueën in de tuin. De volgende dag lig ik hier. Dat is een realitycheck: het kan zo klaar zijn. Gevaar zit in een klein hoekje en dat heeft me vooral mentaal heel erg geraakt. Je moet echt van elk moment in het leven genieten. Pas goed op jezelf en leef gewoon”, aldus Donny.

Verder laat Donny weten dat het na omstandigheden goed met hem gaat: “Ondanks alles gaat het goed met me. Ik ga zo gauw mogelijk herstellen om weer de oude te worden.”

De tekst gaat verder onder de post.

Lees ook
Vraagtekens bij afgetraind lichaam Donny Roelvink: ‘Dat kan nooit in 8 weken’

Erg geschrokken

Dries Roelvink laat weten dat de hele familie erg geschrokken is van het ongeluk. Ook de vriend die het ongeluk veroorzaakte is er kapot van: “Die jongen is er kapot van dat dit is gebeurd. Ze kennen elkaar al jaren, het zijn beste vrienden.” Dries geeft aan dat Donny erover nadenkt om geen aangifte te gaan doen van het incident.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Hart van Nederland | Beeld: Brunopress