Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Donny Roelvink heeft spijt van neptanden: ‘Ik was naïef en heb niet goed mijn research gedaan’

Donny Roelvink heeft spijt van neptanden: ‘Ik was naïef en heb niet goed mijn research gedaan’

Donny Roelvink heeft spijt van neptanden: ‘Ik was naïef en heb niet goed mijn research gedaan’

Inmiddels een bekende ingreep in de wereld van plastische chirurgie: het laten wegslijpen van je eigen tanden om facings te plaatsen. Het is dé manier om superwitte en rechte tanden te krijgen. Maar deze ingreep is niet zonder gevaar. Dat heeft ook Donny Roelvink gemerkt, vertelt hij in zijn Instagram stories.

Facings

Vorig jaar vloog Donny met zijn broer Dave naar Turkije voor facings. Het zetten van facings houdt in dat na het afslijpen van de echte tanden er een dun schildje van composiet of porselein op wordt gezet. Inmiddels heeft Donny toch wel spijt van deze ingreep. Hij moet nu weer naar de tandarts om de facings te laten verwijderen. Van zijn vorige kronen liep hij namelijk complicaties op.

Fouten

“We zijn allemaal mensen, we maken allemaal weleens fouten”, zegt Donny op Instagram. “Ook ik ben een mens en maak ook weleens fouten, maar je moet ook je fouten toe kunnen geven. Ik heb destijds toen ik die behandeling heb gedaan een fout gemaakt. Ik was heel naïef, supereigenwijs en heb niet goed mijn research gedaan. Ik dacht: ah joh, dat komt wel goed. Achteraf heb ik daar gewoon heel veel spijt van gehad.”

Lees ook:
Geruchten over relatie Yolanthe en Donny definitief ontkracht: ‘Een avondje stappen leidde tot de wildste verhalen’

Research

Hij wil vooral zijn jonge volgers waarschuwen. “Doe altijd je research. Het is voor mij een hele erge leer geweest dat ik ook altijd eerst mijn research moet doen. In dit geval heb ik gelukkig nog een tandarts in Barendrecht weten te regelen die me op het nippertje heeft kunnen redden, want het had ook anders kunnen aflopen met bijvoorbeeld infecties”, aldus Donny op zijn Instagram story.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story, Instagram |Beeld: BrunoPress