Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Qmusic-collega Domien vertelt hoe de vork in de steel zit tussen Mattie en Marieke

Qmusic-collega Domien vertelt hoe de vork in de steel zit tussen Mattie en Marieke

Qmusic-collega Domien vertelt hoe de vork in de steel zit tussen Mattie en Marieke

De geruchtenmolen draait al een tijdje op volle toeren: zijn Mattie en Marieke nou alleen collega’s of meer dan dat? Hoewel het duo blijft ontkennen, doet een video anders vermoedenQmusic-dj Domien Verschuuren bemoeit zich er nu ook mee en laat weten dat er niets aan de hand is tussen de twee.

In een telefoongesprek met Shelly Sterk zegt Domien dat Mattie en Marieke “BFF’s” zijn. “Er hangt geen seks in de lucht”, aldus de dj op de radiozender waarvoor hij werkt.

Derde wiel

Ondanks zijn uitspraken van vandaag, deed Domien in de uitzending van gisteren toch wel wat anders vermoeden. “Het is af en toe alsof je bij een stelletje uitgenodigd wordt om te eten. En dat je dan met lood in je schoenen daarnaartoe gaat en dan zijn ze inderdaad net zo klef als je al had gevreesd.” Hij voelde zich dan ook een beetje het derde wiel aan de wagen in de Q-Escape Room.

Geen verliefdheid

Mattie zelf ontkende in een eerder interview alle geruchten en zei: “We kunnen het heel goed met elkaar vinden en ze is een hartstikke goede vriendin van mij, maar als ik verliefd op haar zou worden of zou zijn, dan wordt het voor de show zo kwetsbaar en dat is niet goed. Als ik dat gevoel zou hebben gehad, dan was ik denk ik niet aan het programma begonnen.”

Lees ook
Mattie Valk voor het eerst openhartig over tweeling die niet van hem bleek te zijn

Domien en Marieke?

In december vroeg Domien zich af of hij in de friendzone van Marieke zat. Uiteindelijk besloot hij haar live op de radio mee op date te vragen, maar volgens de presentatrice konden de twee geen gaatje vinden voor elkaar. “In alle eerlijkheid, ik ben gek op Domien, maar gewoon als vriend en collega”, vertelde ze eerder. “Dus als we echt op date gaan, moet ik het knopje in mijn hoofd even omzetten en denken: ‘Oké Marieke, dit is een date’ en ik weet niet of dat lukt.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP