Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dochtertje Katja Schuurman heet zoontje Birgit Schuurman nu al welkom

Dochtertje Katja Schuurman heet zoontje Birgit Schuurman nu al welkom

Dochtertje Katja Schuurman heet zoontje Birgit Schuurman nu al welkom

Birgit Schuurman maakte in juni bekend zwanger te zijn van een tweede zoon die ze samen met vriend Sander van Haarlem krijgt. Een jaar geleden beviel zus Katja van dochtertje Coco en dus zullen ze neefjes en nichtjes niet veel schelen in leeftijd. Coco kan dan ook niet wachten om met het zoontje van Birgit te kunnen spelen.

Neefje en nichtje

Op een nieuwe foto die Katja Schuurman post zien we namelijk dochter Coco nieuwsgierig kijken naar de dikke zwangere buik van haar tante Birgit Schuurman. Heel lief en voorzichtig raakt het kleine handje de bolle buik aan. ‘Coco begroet haar neefje… 😍’, schrijft Katja smoorverliefd bij de foto. Ook Birgit straalt van gelukkig op het zoete kiekje.

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Hartstikke zwanger

Birgit Schuurman schittert deze zomer in de zomerspecial van LINDA. met een prachtige fotoserie en een interview. Daarin biechtte ze onder meer op nog te dromen van een tweede kindje, een liefdesbaby met haar vriend Sander (35), op wie ze na het stuklopen van haar huwelijk smoorverliefd werd. Little did she know toen het blad naar de drukker ging, want daarna bleek de zangeres en actrice hartstikke zwanger!

Samengesteld gezin

De 43-jarige Birgit kreeg zoon Chico met regisseur Arne Toonen. Het koppel ging in 2019 na een huwelijk van tien jaar uit elkaar. Op 21 februari van dat jaar liet het stel weten: “We hebben samen besloten om niet meer als geliefden door het leven te gaan maar als goede vrienden en trotse, liefhebbende ouders van ons zoontje Chico.” Birgit bleek tijdens haar huwelijk al gevoelens te hebben gekregen voor een andere man. Amper drie weken na het aankondigen van de scheiding werd duidelijk dat Sander haar hart had gestolen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BIRGIT SCHUURMAN (@birgit.schuurman)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BIRGIT SCHUURMAN (@birgit.schuurman)

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress