Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > #LazyMorning: Lauren Verster deelt foto van ultiem geluksmoment met beide dochters

#LazyMorning: Lauren Verster deelt foto van ultiem geluksmoment met beide dochters

#LazyMorning: Lauren Verster deelt foto van ultiem geluksmoment met beide dochters

Een ochtend met twee kinderen betekent vaak rennen en vliegen, maar gelukkig is rustig opstarten er ook soms bij. Lauren Verster (40) kon vandaag genieten van het tweede, en deelt daarvan een waardevolle foto op Instagram.

Dochters Lauren Verster

Op het kiekje is te zien hoe Lauren met beide dochters, Leentje en Meggy, in bed ligt. “F(€&&ck it, dan maar iets te laat! Dit is zooo heerlijk”, schrijft de presentatrice erbij. Ze sluit af met de hashtags #oxytocine – ook wel het knuffelhormoon genoemd – en #geluksmoment.

Rijkdom

Fans kunnen zich helemaal vinden in de zalige post. “Rijkdom, geniet er van”, reageert een volger, waarop Lauren antwoordt: “Nou he, lekkerder dan dit gaat het toch niet worden.” Een ander benadrukt dat Verster lekker haar tijd moet nemen met haar kids. “Te laat, wat is te laat?? Zolang ze niet naar school hoeven genieten van dit soort momenten! Er komen tijden dat je ‘s morgens terug denkt aan deze mooie momenten.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

F(€&&ck it, dan maar iets te laat! Dit is zooo heerlijk❤️…liefs van ons! #oxytocine #geluksmoment

Een bericht gedeeld door Lauren Verster (@laurenverster) op

Moederschap

Aan Flair vertelde Lauren na de geboorte van Leentje dat de komst van haar dochter haar wel iets meer grond had gegeven als mens. Of het moederschap haar verder veranderd heeft? “Je hoort mensen ook wel zeggen zeggen dat het hele leven nu niet meer om hen draait, omdat daar iemand anders voor in de plaats is gekomen. Als ik heel eerlijk ben, heb ik nooit het idee gehad dat alles om mij draaide. Ik heb nooit zo in het leven gestaan. Maar moeder worden heeft me wel gegrond, ook omdat ik een regelmatiger ritme heb. Ik ga eerder naar bed, ik sta eerder op. Ik ben poepluiers aan het verschonen, melk aan het maken. Er moet eten op tafel staan. Dat was vroeger wel anders. Dat regelmatige en elke dag hetzelfde vind ik grappig genoeg heel fijn. Ik schrijf elke ochtend in mijn dagboek. Aan de tafel voor het raam met een cappuccino, terwijl de zwanen en eenden langszwemmen.”

Lees ook
Lauren Verster over hoe het moederschap haar heeft veranderd: ‘Ik schrijf elke ochtend in mijn dagboek’

Gelukkig gezinnetje

Samen met Jasper Diepeveen, een cameraman met wie Lauren al een aantal jaar samen is, kreeg de programmamaakster in 2018 dochter Leentje. In januari 2020 mocht het stel hun tweede meisje verwelkomen: Meggy.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zo hè hè het weekend kan beginnen #jebentjongenjewiltwat #snurkiesnurkie

Een bericht gedeeld door Lauren Verster (@laurenverster) op

Beeld: Brunopress, Instagram