Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dochter vertelt hoe het écht met Linda de Mol gaat

Dochter vertelt hoe het écht met Linda de Mol gaat

Dochter vertelt hoe het écht met Linda de Mol gaat

Linda de Mol maakt in september haar comeback na een maandenlange pauze. Linda is echter nog niet de oude, laat haar dochter Noa Vahle weten tijdens een interview bij Radio 538. 

Linda de Mol stopte in januari met al haar werkzaamheden, toen de misstanden over The Voice naar buiten kwamen. Haar ex-partner Jeroen Rietbergen was hierbij betrokken. Linda verbrak vervolgens de relatie.

Noa vertelt over haar moeder

Dochter Noa is te gast bij Radio 538, in gesprek met radio-dj Frank Dane. Ze vertelt wat meer over hoe het nu met haar moeder is. “Nou goed, ik zou liegen als ik zeg dat het fantastisch gaat”, vertelt Noa. “Maar het gaat in ieder geval stukken beter”, vervolgt Noah.

Noa is super trots op haar moeder. “Morgen gaat ze de studio weer in. Dus dat vind ik onwijs stoer en heel sterk van haar.” Zondag zal Linda weer te zien zijn in het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht. “Heerlijk om weer in de studio te staan”, zei Linda hier eerder over.

Lees ook
De terugkeer van Linda de Mol: dit is wat we tot nu toe weten over haar comeback

Er gaan geruchten dat Linda en Jeroen weer bij elkaar zijn. Linda’s manager ontkent dit, maar mensen die in de buurt van Linda wonen zeggen dat Jeroen vaak wordt gespot in de straat.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress