Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Verdrietig nieuws: dochtertje Pauline Wingelaar overleden na vroeggeboorte

Verdrietig nieuws: dochtertje Pauline Wingelaar overleden na vroeggeboorte

Verdrietig nieuws: dochtertje Pauline Wingelaar overleden na vroeggeboorte

Een vreselijk nieuwsbericht vanuit Pauline Wingelaar (35) en haar gezin: met 22 weken is haar dochtertje, Belle Bisschop van Tuinen, na een vroeggeboorte overleden. Op Instagram deelt ze het hartbrekende bericht en laat weten tijd nodig te hebben.

Pauline Wingelaar dochtertje

Pauline, bekend van Echte Gooische Meisjes en Echte Gooische Moeders, heeft vreselijk nieuws te verwerken gekregen. Na twee zoons werd ze dan eindelijk weer zwanger, dit keer van een meisje. Het baby’tje mocht het helaas niet redden en kwam met 22 weken te vroeg ter wereld, en overleed. Op Instagram schrijft Paulien een hartverscheurend bericht. “Tot ons grote verdriet ben ik donderdag 30 september veel te vroeg bevallen van ons dochtertje Belle Bisschop van Tuinen, die vanwege haar vroeggeboorte (bijna 22 weken) is overleden. 💫”

Niet opgeven

“De afgelopen twee weken hebben zich helaas ernstige complicaties rondom mijn zwangerschap voorgedaan. Met precies 20 weken braken mijn vliezen… ‘Madeliefje’ (zo noemde ik haar in mijn buik) en ik hebben samen zo hard gevochten tegen de natuur, want zolang ons meisje niet opgaf, deden wij het ook niet…”, zo gaat ze verder onder een foto van kaartjes met een mooi gedichtje voor Belle.

Definitief

Pauline vervolgt: “Dit is het lastigste bericht wat ik ooit met jullie heb moeten delen en waar ik als een berg tegenop zie, want nu is het afscheid zo definitief… Jullie begrijpen dat we even wat tijd nodig hebben om dit verlies en verdriet met elkaar een plekje te geven.”

Lees ook
Pauline Wingelaar over fertiliteitstraject: “Ik word geen leukere vrouw van al die hormonen”

Vechten

In de Instagram post laat Pauline weten heel dankbaar te zijn voor alle mensen die haar en haar familie in de afgelopen tijd gesteund heeft. “Ik wil bovenal mijn eigen man Harmen bedanken. Die heeft zich van zijn allermooiste kant laten zien, hij bleef positief en vocht als een leeuw voor zijn zoons, vrouw én dochter…” Pauline en haar man Harmen Bisschop van Tuinen zijn al ouders van twee zonen. In 2015 kwam Reinier ter wereld en in 2017 beviel de Gooische Moeder van Diederik.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram, Story | Beeld: Brunopress, Instagram