Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dochter Naomi van As en Sven Kramer blijkt nu al model in spe: ‘Alsof ze op de catwalk staat!’

Dochter Naomi van As en Sven Kramer blijkt nu al model in spe: ‘Alsof ze op de catwalk staat!’

Dochter Naomi van As en Sven Kramer blijkt nu al model in spe: ‘Alsof ze op de catwalk staat!’

Met het heerlijke weer van de afgelopen dagen was het een feest om dichtbij huis van de buitenlucht te genieten. Sven Kramer (34) en Naomi van As (36) deden dat bij het Heidemeer bij Heerenveen, en uiteraard ging hun dochter ook mee. Van dat uitje deelt de voormalig hockeyster een kiekje op Instagram, waarbij alle ogen meteen gericht zijn op de kleine Kae.

Say cheese

“Of ze even wilden poseren…”, begint Naomi bij de foto. Al grappend vervolgt ze: “Bijna gelukt.” Op het plaatje is niet alleen Kae te zien, maar ook papa Sven en oud-schaatser Remco olde Heuvel.

Dochter Naomi van As

Ook al is de dochter van Naomi en Sven niet de enige op de foto; de reacties gaan wél voornamelijk over het meisje. “Alsof ze op de catwalk staat!”, valt hockeyster Kim Lammers op. “Hahaha, lekker door stampen”, reageert Van As erop. Een fan merkt op dat Kae nu al een model in de dop is. “Het loopje heeft ze al!”, klinkt het. Een ander vult aan: “Geweldige foto (vooral het model dat voorop staat). De rest ook schattig natuurlijk!”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Of ze even wilden poseren… . . . #bijnagelukt #strikeapose #ffstilstaan

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

Kae

Sven Kramer (34) en Naomi van As (36) leerden elkaar in 2007 kennen op het Sportgala; niet veel later kregen de twee een relatie. Op 21 oktober 2018 werd het koppel de trotse ouders van hun eerste kindje. Of het stel een broertje of zusje zou willen voor Kae? “Mocht het ons gegund zijn om een tweede te krijgen, kom maar op”, vertelde Naomi aan Flair.

Lees ook
Naomi van As en zusje Anouk lijken sprekend op elkaar: ‘Zie ik nou dubbel?’

Moederschap Naomi van As

Hoe Naomi het ouderschap ervaart? De eerste periode van het moederschap vond ze best pittig, zo gaf de voormalig hockeyster eerder toe in een interview met Grazia. Doordat Sven namelijk veel voor zijn carrière van huis was, was Naomi in het begin veel alleen met haar dochtertje. “Het moederschap is heel bijzonder, leuk en liefdevol, maar ook uitdagend. Vooral de eerste periode vond ik zwaar. Sven was vaak weg om te schaatsen, wat logisch is, en wat ik ook begrijp en wat ik van tevoren wist, maar toch… Ik ben de eerste periode best veel alleen geweest.” Inmiddels gaat alles helemaal goed. “Ik heb mijn draai gevonden.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Haha jaaaaa Kae’tje had er zin in vandaag! Ff op de foto met je ouders, kom op ???‍♀️?… . . . #familieportret #lachuuuuuh #kaehadgeenzin

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram