Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Prachtig nieuws voor gezin Mark Labrand: dochter twee maanden na geboorte naar huis

Prachtig nieuws voor gezin Mark Labrand: dochter twee maanden na geboorte naar huis

Prachtig nieuws voor gezin Mark Labrand: dochter twee maanden na geboorte naar huis

Het dochtertje van Mark Labrand (35) kwam drie maanden te vroeg ter wereld. Maar er is nu goed nieuws: Vida mag eindelijk met haar ouders mee naar huis.

Dochtertje Mark Labrand

Dat laat de partner van de radio-dj weten op Instagram. “Dit hoopje geluk mag, na precies twee maanden, morgen naar huis”, schrijft Stephanie bij een zoete foto van hun kleine meid in haar Instagram Stories.

Eén missie

In zijn radioshow vertelde Mark dat zijn geliefde op donderdag 16 april werd overvallen door kramp in haar buik. Ze moest toen met gierende banden naar het ziekenhuis worden gebracht. Stephanie was op dat moment pas 27 weken zwanger. “Binnen een kwartier waren we met gillende sirenes in het AMC”, vertelde Labrand erover. Eenmaal in het ziekenhuis kreeg Stephanie maar één missie van de artsen: “Houd jullie 48 uur binnen, want dan kan ze nog medicatie krijgen die haar longen aansterken. Ja mannen, vrouwen kunnen dat. Dat heeft ze gedaan op karakter, op moederinstinct. En zo is twee dagen later onze prachtige maar vooral gezonde dochter geboren. Op zaterdagavond, om 19.00 uur, 18 april.”

Fucked up

Makkelijk waren de weken erna niet. “Het is natuurlijk fucked up om iedere dag uit het ziekenhuis thuis te komen met lege handen en haar daar achter te laten”, zei de aangeslagen dj erover. De coronacrisis doet daar nog een schepje bovenop. “Opa en oma mogen haar nog twee en een halve maand niet aanraken en kunnen haar niet zien. Maar ik wil het positief houden, want dat is zij zelf ook. Ons dochtertje. Ze is zo krachtig, zo pittig. Alle testen zijn goed, alle uitslagen zijn goed. We zijn vervuld met liefde. Soms een beetje bang nog, maar vooral heel trots.”

Lees ook
Goed nieuws over drie maanden te vroeg geboren dochter Mark Labrand: ‘Wat ben je sterk’

Ruim tien jaar samen

In februari maakte Mark op de radio bekend dat zijn geliefde Stephanie niet geheel gepland in verwachting was van hun eerste kindje. Het stel is sinds 2009 samen en gaf elkaar het jawoord in 2015, op het zonnige Ibiza. In Zuid-Afrika ging de radio-dj op zijn knieën.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My girls! ?

Een bericht gedeeld door Mark Labrand (@labrando) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Toen ik in d’r oor fluisterde: “ik heb nog 12 slagroomsoesjes bij me.”

Een bericht gedeeld door Mark Labrand (@labrando) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

? 10 jaar samen | 4 jaar getrouwd ? 26-6-2019 ?

Een bericht gedeeld door Mark Labrand (@labrando) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram