Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dochter Linda de Mol ‘hoopt niet verwend over te komen’: ‘Ik vraag nooit om geld’

Dochter Linda de Mol ‘hoopt niet verwend over te komen’: ‘Ik vraag nooit om geld’

Dochter Linda de Mol ‘hoopt niet verwend over te komen’: ‘Ik vraag nooit om geld’

Al 21 jaar is Noa Vahle de dochter van Linda de Mol (56), die net als haar moeder hard aan de weg timmert in de wondere televisiewereld. In de nieuwste editie van LINDA. doet de blondine een boekje open over haar carrière, de scheiding van haar ouders en haar band met de presentatrice.

Scheiding ouders

In de tijd dat haar ouders gingen scheiden, heeft Noa haar moeder onbewust best wat verdriet gedaan. “Bij papa mochten we pizza eten, zij kookte elke dag groenten. Dus dan zeiden we: Nou, bij papa hoeven we die niet”, vertelt Linda’s dochter. “Laatst hoorde ik haar in de podcast van Roel van Velzen over de scheiding. Toen dacht ik: jeetje mam, wat heb jij dat toen goed gedaan. En papa natuurlijk ook. Ondanks dat ze niet meer bij elkaar waren, heb ik echt een superleuke jeugd gehad.”

Schaamte voor moeder

Noa is zoals gezegd dol op haar moeder, maar ze kan zich ook weleens schamen. “Zo schreef ze dat ik na mijn eindexamen gymnasium naar Chersonissos ging en zij condooms in mijn tas had gedaan. Dat hóéf je niet te vertellen, hè? En toen ze in Linda’s Zomerweek heel erg met Anouk ging meepraten over die 23 centimeter van haar mannen, heb ik me ook wel een beetje geschaamd.”

Van achter de schermen naar voor de camera

Waar Noa net als Linda een carrière in de media ambieert, wil ze wel wat anders dan haar moeder. “Ik zie mezelf niet snel met hoge hakken van een showtrap af gaan. Dat past echt niet bij mij”, zegt ze erover. Momenteel werkt de dochter van De Mol achter de schermen bij Veronica Inside, al hoopt ze in de toekomst wel voor de camera te gaan werken. Het liefst zou ze in de voetsporen treden van Hélène Hendriks en interviews afnemen langs het voetbalveld.

‘Kind van’

Een groot voordeel voor Noa is natuurlijk de bekendheid van haar familie, al zou ze dat soms ook wel anders zien. “Ik zie het ook aan mijn broer: als hij een liedje uitbrengt, wil hij het liefst dat er wordt geschreven dat Julian Vahle een nieuw nummer heeft. Maar dat wordt natuurlijk altijd ‘de zoon van’ die nieuwe muziek maakt. Dat weten en accepteren we”, aldus de dochter van Neerlands bekendste presentatrice. “We weten ook dat we zelf hard moeten werken om succesvol te worden, dat kan niemand anders voor je doen.”

Lees ook
Mis je ‘Familie Kruys’ al? Geen nood: Linda de Mol komt met nieuwe dramaserie

Bevoorrecht

Volgens Noa moet Nederland weten dat ze gewoon hard werkt voor haar eigen centen, al beseft ze wel dat ze “bevoorrecht” is. “Ik leef nu gewoon van mijn salaris en ben best zuinig”, vertelt ze. De 21-jarige, die in 2018 een jaloersmakend huis in hartje Amsterdam kreeg van haar moeder, hoopt dan ook dat ze niet verwend overkomt. “Ik vraag nooit om geld en houd niet eens van merkkleding. Mijn broer en ik hebben een auto van mama gekregen die we samen delen, en dat is luxe genoeg.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda)

Bron: Story.nl, RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Instagram