Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Do is de ‘vervanger’ van Glennis Grace bij Beste Zangers Live: ‘Het is vooral verdrietig’

Do is de ‘vervanger’ van Glennis Grace bij Beste Zangers Live: ‘Het is vooral verdrietig’

Do is de ‘vervanger’ van Glennis Grace bij Beste Zangers Live: ‘Het is vooral verdrietig’

Glennis Grace (43) ervaart veel negatieve gevolgen van haar betrokkenheid bij het geweldsincident in de Jumbo. Ze is nog wel welkom bij Ladies of Soul, maar voor de line-up van Beste Zangers Live geldt het tegenovergestelde. De organisatoren hebben besloten om haar te vervangen door zangeres Do (40). 

Te vroeg

Op 13 en 14 mei zou Glennis te zien zijn bij Beste Zangers Live op het podium in Ahoy. De organisatie geeft echter aan het nog ’te vroeg’ te vinden om een optreden van Glennis in het programma te hebben, gezien haar aanhouding begin dit jaar. “Beste Zangers staat voor verbinding door middel van muziek en interactie met elkaar (artiest en publiek). Op dit moment kunnen we dit niet waarborgen met Glennis Grace in de line-up”, aldus de organisatie.

Een andere artiest moest dus de plek innemen van Glennis. Do was de perfecte kandidaat hiervoor. “Wat zijn we trots dat zij dit jaar aanwezig is bij Beste Zangers Live: Do! De zangeres is een van de weinige artiesten die maar liefst aan twee seizoenen van Beste Zangers heeft meegedaan. In seizoen drie en acht zong ze onder andere het prachtige ‘Daughters’, ‘Laat Me’ en ‘Hij Gelooft In Mij’. Met het laatstgenoemde nummer scoorde ze een nummer 1-hit”, aldus de organisatie op Facebook.

Erg pijnlijk

Het management van Glennis laat weten dat de zangeres de situatie moeilijk vindt: “Dat juist het tv-programma dat zorgde voor een doorbraak in haar carrière haar optreden annuleert, vindt de zangeres erg pijnlijk.” De definitieve doorbraak van de zangeres was namelijk in 2011 tijdens het programma. Het zou de kers op de taart zijn voor Glennis om mee te doen aan de liveconcerten van De Beste Zangers. Helaas voor haar gaan de optredens niet door.

Lees ook
Glennis Grace bij eerste concert sinds Jumbo-incident: ‘Ik ben met mijn haren door de modder heen gesleurd’

De line-up

Do geeft aan bij het ANP dat ze al langer op de line-up stond en dus niet als de vervanger van Glennis gezien hoeft te worden. Het wordt ten onrechte zo gepresenteerd volgens Do. Op de website staat de zangeres echter niet in de line-up. Ze geeft aan de situatie vooral “verdrietig” te vinden voor Glennis Grace.

Welke artiesten tijdens Beste Zangers Live op het podium in Rotterdam Ahoy op 13 en 14 mei te zien zijn? Onder andere oud-deelnemers Rolf Sanchez, Emma Heesters en Julia Zahra zijn te vinden in de line-up.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, Story | Beeld: Brunopress