Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Drie keer is scheepsrecht: dít zijn de ex-mannen die Anouk eerder het ja-woord gaf

Drie keer is scheepsrecht: dít zijn de ex-mannen die Anouk eerder het ja-woord gaf

Drie keer is scheepsrecht: dít zijn de ex-mannen die Anouk eerder het ja-woord gaf

Anouk (47) stapte dit weekend óp het podium in het huwelijksbootje met haar grote liefde Dominique Schemmekes (28). Dit huwelijk tijdens haar concert op het Malieveld was misschien wel de meest spectaculaire, maar niet de eerste keer. Maar aan welke mannen gaf ze eerder het ja-woord? Dit zijn ze!

Edwin Jansen

De zangeres heeft meerdere ex-partners en is ook meerdere keren getrouwd geweest. Haar huwelijk met Dominique is haar derde huwelijk. De eerste keer dat ze in het huwelijksbootje stapte was met haar toenmalige manager Edwin Jansen. Het stel is in 1998 gescheiden.

Na de scheiding kreeg Anouk een relatie met Satindra Kalpoe, destijds de drummer van haar band. Samen met Satindra en tekstschrijver Bart van Veen schreef Anouk het nummer Nobody’s Wife.

Postmen

Daarna ontmoette ze Remon Stotijn, beter bekend als Postmen. Met deze rapper stapte ze op 16 maart 2004 in het huwelijksbootje. Het stel was acht jaar samen en kreeg drie kinderen:

  • Benjahmin Kingsley Stotijn: het eerste en oudste kind, geboren op 18 april 2002;
  • Elijah Jeremiah Stotijn: de tweede zoon werd geboren op 5 december 2003;
  • Phoenix Ray Stotijn: hun dochter kwam ter wereld op 3 juni 2005.

Relatie met rapper Unorthadox

Na de scheiding met Postmen ging Anouk daten met een andere rapper: Robert Coenen. Beter bekend als rapper Unorthadox. De twee kenden elkaar al een tijdje, want Dox speelde in 2000 mee in de videoclip van Anouks nummer Michel.

Anouk en Unorthadox hadden een relatie van 2009 tot 2011. Tien jaar eerder hebben ze ook kort een relatie gehad, maar destijds vond Anouk het leeftijdsverschil van zes jaar te groot. Toch gaf Anouk de rapper een tweede kans en ze was zelfs zo verliefd dat ze de naam ‘DOX’ op haar arm liet tatoeëren. Helaas bleek dat Dox haar niet trouw was: hij bleek met maar liefst 8 (!) vrouwen te zijn vreemdgegaan.

Anouks bekende nummer Three days in a Row gaat over deze heftige relatie. Robert is zelfs in de videoclip van het nummer te zien! Uit deze relatie heeft Anouk haar vierde kind overgehouden: Jesiah Dox Coenen, geboren op 31 maart 2010.

Lees ook
Anouk eerlijk over mislukte relaties: ‘Ik ben een sukkel in de liefde’

De liefde van haar leven: Dominique Schemmekes

In 2014 kwam er een nieuwe man in Anouks leven. Dominique Schemmekes, de basketbalcoach van een van haar zonen. De twee zagen elkaar vaak bij de trainingen en er was behoorlijk wat aantrekkingskracht aanwezig. In de media liet Anouk weten dat graag een kind zou willen met de 19 jaar jongere Dominique. Dat lukte, op 23 juli 2016 werd dochtertje Jelizah Rose geboren. Dit was voor Anouk haar zesde kind.

Het stel trouwde in juni 2022. In haar trouwgeloftes sprak Anouk haar gevoelens uit aan zielsverwant Dominique: “Toen wij elkaar leerden kennen zat ik zelf nogal in een donkere periode van mijn leven, en ik kan me nog heel goed herinneren dat ik vrijwel elke dag bad om een zielsverwant. Een zielsverwant die eerlijk zou zijn, zorgzaam zou zijn, loyaal en vooral liefdevol naar de kinderen toe. Echt een rolmodel.”

Voor altijd bij elkaar?

Daar voegt ze aan toe: “Maar vooral iemand die mij zou kunnen begrijpen. Iemand met wie ik mijn visie zou kunnen delen. En iemand met wie ik me vrij genoeg zou voelen om mezelf te zijn, zonder enig oordeel. En dat heb ik allemaal gevonden in jou.”

Maar of zij voor altijd bij elkaar zullen blijven, dat durft de zangeres niet met 100% zekerheid te zeggen. “Die garantie heb je in principe nooit. Denk ik. Dat hoop je wel. Het zou idioot zijn als ik, iemand die voor de derde keer gaat trouwen, die zes kinderen heeft van vier mannen, nu gaat zeggen: ‘Oh, ik weet het zeker!’ Dat durf ik niet meer.”

Zes kinderen

Anouk heeft in totaal zes kinderen, twee meiden en vier jongens. Van vier verschillende mannen. De vaders zijn: Remon Stotijn (Postmen), Robert Coenen, Seraino Dalgliesh en Dominique Schemmekes.

Na haar scheiding kreeg ze samen met rapper Unorthodox zoon Jesiah (11). Toen bleek dat Unorthodox Anouk meerdere keren had bedrogen gingen ook zij uit elkaar.

Een aantal jaar later bleek Anouk opnieuw zwanger. Ze koos ervoor om de biologische vader lange tijd geheim te houden. Uiteindelijk werd bekend dat Seraino Dalgliesh de (biologische) vader van Sion (7) is.

Anouk kreeg in 2014 een relatie met Dominique en liet al vrij snel doorschemeren dat ze ook met hem graag een kind wilde. Na een aantal miskramen werd in 2016 hun dochtertje Jelizah Rose geboren. Daarna leek het gezin helemaal compleet en liet Anouk zichzelf steriliseren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vrouwpedia | Beeld: ANP