Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit bedrag krijgt Rachel Hazes voor haar deelname aan ‘BN’ers in het Ziekenhuis’

Dit bedrag krijgt Rachel Hazes voor haar deelname aan ‘BN’ers in het Ziekenhuis’

Dit bedrag krijgt Rachel Hazes voor haar deelname aan ‘BN’ers in het Ziekenhuis’

In het programma BN’ers in het Ziekenhuis op SBS6 worden verschillende BN’ers gevolgd die meelopen met zorgmedewerkers. Hier krijgen de celebs ook een bepaald bedrag voor. Benieuwd hoeveel ze hiervoor krijgen?

BN’ers in het Ziekenhuis

BN’ers Rachel Hazes, Natasja Froger, Caroline van der Plas en Phillipe Geubels doen mee aan het nieuwe seizoen BN’ers in het Ziekenhuis. Phillipe Geubels is later pas aangesloten bij de groep, eerst hadden de makers Marcel van Roosmalen in gedachte. Die wilde echter niet.

Marcel vertelt het volgende in Media Inside. “Ik kreeg op Tweede Kerstdag een mail van Tuvalu Media: wil jij meelopen in het ziekenhuis als BN’er? Ik dacht: daar leen ik me niet voor als mopperaar in het ziekenhuis. Maar dat vonden zij juist leuk.”

Lees ook
Roxeanne Hazes komt niet opdagen bij rechtbank: waar gaat Rachel Hazes’ rechtszaak over?

De verdiensten

Wat een BN’er verdient aan hun deelname aan het programma verklapt Marcel ook. “2500 euro voor drie dagdelen. En daar maken ze dan een zes- of zevendelige serie van. Dat zie je ook wel terug. Het is echt uitsmeren geblazen. (…) Ik ben blij dat ik het niet gedaan heb, eerlijk gezegd.”

Emma Wortelboer is ook een tafelgast en reageert: “Ik vind dat nog best weinig eigenlijk.” Een andere tafelgast is Britt Dekker, die er iets anders naar kijkt. “Ze zetten eerst in op 2500 euro en dan kan jij 10.000 euro zeggen. En dan eindig je in het midden.”

Caroline heeft het geld wat ze heeft verdiend aan het programma supportcasper.nl gedoneerd. Zij doen onderzoek naar alvleesklierkanker,  een ziekte waar haar eigen man aan is overleden.

BN’ers in het ziekenhuis: leren van de helden is vanaf woensdag 20 april wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress