Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > De man achter de camera: dít is de vriend van Carlo Boszhard

De man achter de camera: dít is de vriend van Carlo Boszhard

De man achter de camera: dít is de vriend van Carlo Boszhard

Carlo Boszhard is al jaren te zien op de buis. Niet veel mensen weten dat de vriend van Carlo – met wie hij al dertien jaar samen is – ook meewerkt aan populaire programma’s. Herald Adolfs is onder andere het brein achter De TV Kantine.

Vriend van Carlo Boszhard

Carlo Boszhard (51) is en zijn Herald zijn dus al dertien jaar een setje. In het programma The Story of My Life vertelde Boszhard al eens over de bijzondere relatie die hij en Herald hebben. Carlo had zijn hoop inmiddels niet meer gevestigd op de liefde, totdat hij Herald tegen het lijf liep. “We zijn zo blij dat we elkaar hebben gevonden in deze moeilijke scene, iemand die écht van je ziel houdt.”

TV Kantine

Maar naast liefdespartners werken de twee dus ook erg vaak samen. Waar Carlo altijd voor de camera staat, blijft Harold liever op de achtergrond. Hij is producer en daarnaast ook eindredacteur van het bekende en hilarische programma De TV Kantine. Natuurlijk kon hij ook niet ontbreken bij het nieuwe programma De Casting Kantine, dat dit jaar voor het eerst op de buis te zien was. Je kan dus zeggen dat de twee een goed team zijn samen!

Achter de schermen

Eén keer kon je Herald wel op televisie stoppen. Tijdens een van de scenes in het afgelopen seizoen van De TV Kantine is hij een paar seconden te bewonderen. Verder blijft hij dus uit beeld, maar op Instagram neemt hij je graag mee achter de schermen.

De tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Herald (@herrie_makers)

Kinderwens

Begin 2013 spraken de mannen hun kinderwens uit. Herald zei ‘altijd graag een kind’ gewild te hebben, maar Carlo moest lange tijd niets hebben van het idee. Toch hebben ze de adoptieplannen uiteindelijk niet doorgezet. “Vanuit de wens om een gezin te starten, hebben we ons een aantal jaren georiënteerd op de mogelijkheden die er momenteel bestaan voor twee mannen. Er is namelijk een aantal wegen dat je kan bewandelen. Wij hebben rustig de tijd genomen om te kijken wat het beste bij ons past en belangrijker: wat goed voelt. Daaruit hebben we moeten concluderen dat de ideale situatie voor ons niet bestaat. Daarmee houdt onze zoektocht op, maar de kinderwens zal blijven bestaan.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Instagram, BrunoPress