Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Moeder Rachel onthult: dit is de reden dat André Hazes er anders uitziet

Moeder Rachel onthult: dit is de reden dat André Hazes er anders uitziet

Moeder Rachel onthult: dit is de reden dat André Hazes er anders uitziet

Na lange afwezigheid was André Hazes (28) weer voor het eerst te zien bij het concert van Holland Zingt Hazes. Mensen raakten niet uitgepraat over het uiterlijk van de zanger. De zanger lijkt een stuk dunner. Moeder Rachel Hazes (52) vertelt waarom André er opeens zo anders uitziet.

Verandering uiterlijk André

Fans maakten zich veel zorgen om André en zijn gezondheid. Sommige mensen dachten dat André misschien weer aan de drugs zou zitten, waardoor hij is afgevallen. Rachel vertelt echter dat alle zorgen helemaal niet nodig zijn.

Aan Story vertelt zij het volgende: “André is herstellende van corona. En daar bovenop kreeg hij een zware griep. Daarom zag hij er bij Holland Zingt Hazes zo anders uit.” Het lichaam van André heeft dus veel te verduren gehad. Verder zegt Rachel: “En hij heeft zijn baardje niet meer. Wellicht oogt hij daardoor magerder.”

Lees ook
Nieuwe hint: zouden Monique Westenberg en André Hazes dan toch weer samen zijn?

Roxeanne

André stond, tot grote teleurstelling van fans, niet op het podium. Hij is nog steeds herstellende van zijn burn-out en kon dus niet optreden. De zus van André, Roxeanne, was echter wel te zien op het podium tijdens het concert van Holland Zingt Hazes. Zij vertelt aan RTL Boulevard dat ze haar jongere broer miste op het podium.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress