Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit is de nieuwe (knappe) Bachelor: vanaf deze maand is hij te zien op televisie

Dit is de nieuwe (knappe) Bachelor: vanaf deze maand is hij te zien op televisie

Dit is de nieuwe (knappe) Bachelor: vanaf deze maand is hij te zien op televisie

Ja hoor, het is weer zover. Er komt een nieuw seizoen van De Bachelor en hij is een leuke man om te zien. We hebben goed nieuws voor je, want het programma is binnenkort al te zien op televisie en op Videoland. Lees snel verder om erachter te komen wie de knappe Bachelor is en wanneer de eerste aflevering online komt. 

Wie is de Bachelor?

In de vorige seizoenen van De Bachelor waren Tony Junior en Gaby Blaaser aan de beurt om op zoek te gaan naar een de ware liefde. En dit seizoen gaat Thomas van der Vlugt het liefdesavontuur aan. Je kunt Thomas kennen als presentator van het programma StukTV. Samen met Giel de Winter en Stefan Jurriens begonnen ze hun eigen serie op YouTube. De serie heeft maar liefst 9 VEED Awards gewonnen. Vanaf dat moment brak Thomas door met zijn carrière als YouTuber en presentator.

De tekst gaat verder onder de post. 

Succesvol

Naast de succesvolle serie StukTV, heeft Thomas ook nog programma’s zoals Opgesloten, Roadtrippers en Het Jachtseizoen uitgebracht. Het programma ‘Het Jachtseizoen’ is in samenwerking met RTL geproduceerd en werd door veel mensen bekeken. De goedbekeken programma’s hebben de presentator een carrière boost gegeven. Thomas is naast YouTuber en presentator, ook nog eens dj. Verder heeft hij op dit moment 120.000 abonnees op zijn YouTube-kanaal.

De tekst gaat verder onder de post.

Voor en achter de schermen

Thomas is naast Het Jachtseizoen ook voor andere programma’s op de televisie gekomen. Hij speelde in de series Dare en Spotlight. Ook heeft hij in samenwerking met RTL Nieuws het programma ‘Thomas Checkt’ uitgebracht. Maar naast alle televisieprogramma’s heeft van der Vlugt ook een privéleven. Zo zou Thomas in 2020 een vriendin hebben gehad. Thomas staat bekend als een échte versierder, maar staat nu open voor een serieuze relatie. Thomas heeft het hart op de goede plek, want hij is ambassadeur van de stichting Het Rode Kruis. 

De tekst gaat verder onder de post. 

 

Lees ook:
Zou het echt? Geruchten gaan dat Sarah van Soelen de nieuwe Bachelorette wordt

Nieuw seizoen

Vanaf februari 2022 is het nieuwe seizoen van De Bachelor te zien op RTL en Videoland. In eerste instantie wilde Thomas niet meedoen aan het programma, omdat hij dacht dat het niets voor hem was. Maar even later veranderde hij van gedachten en heeft hij besloten om toch mee te toen met het programma. “Je moet wel het avontuur aangaan”, liet van der Vlugt aan RTL Boulevard weten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin, De Media Gids | beeld: GettyImages