Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dionne Stax woont samen met goede vriendin: toch sprake van een relatie?

Dionne Stax woont samen met goede vriendin: toch sprake van een relatie?

Dionne Stax woont samen met goede vriendin: toch sprake van een relatie?

Dionne Stax heeft een turbulent liefdesleven achter de rug. Na relaties met NOS-presentator Sjoerd van Ramshorst, radioloog Sytse Oudkerk én een vermeende affaire met Humberto Tan is de presentatrice voorlopig even single. Toch zagen we gisteren in het programma Rooijakkers Over de Vloer dat Stax momenteel samenwoont met een vriendin. Wat is de relatiestatus tussen deze twee?

Dionne Stax vriendin

Art kan het gisteren dan ook niet laten om even te vragen hoe het nu zit. In Rooijakkers Over de Vloer gaat de presentator in op de geruchten die er gingen over Dionne en Suse van Kleef. Stax kan het niet laten om sarcastisch te reageren: “Nou, Art, we zijn zo blij dat we er nu eindelijk iets over kunnen zeggen, hè Suus? Dat werd toch tijd.”

Primeur

Toch blijft Rooijakkers voet bij stuk houden: “Jullie zouden meer dan vriendinnen zijn. Jullie zouden een relatie hebben. Je moet het dan toch vragen. Dat snappen jullie he?” Dionne antwoordt lachend: “Je hebt een primeur.” Toch ziet Art aan het gezicht van de presentatrice dat het niet klopt. Stax barst dan ook in lachen uit.

Turbulent liefdesleven

Het liefdesleven van Dionne is nogal turbulent te noemen. De KRONCRV-presentatrice had jaren geleden een relatie met een toenmalige NOS-collega, de sportpresentator Sjoerd van Ramshorst. In 2017 werd Dionne nationaal gespreksonderwerp vanwege haar vermeende verhouding met Humberto Tan, die met zijn losse heupen zijn partner Ineke zou bedriegen. De uit de echtelijke villa vertrokken Humberto keerde uiteindelijk met hangende pootjes terug bij zijn gezin.

Eenzaam

Na haar affaire met Humberto leek Dionne het geluk in de liefde te hebben gevonden bij radioloog Sytse Oudkerk, die echter grote moeite bleek te hebben met een leven in de schijnwerpers, iets wat nu eenmaal onlosmakelijk verbonden is met de landelijke bekendheid van Dionne. De twee woonden nog maar kort samen toen hun relatie alweer strandde. Sytse pakte zijn koffers en Dionne bleef eenzaam en alleen achter in de Amsterdamse Sarphatibuurt. Gelukkig voor Dionne hoeft ze sinds kort niet langer meer in haar eentje op de bank te zitten, want ze heeft nieuw gezelschap met wie ze de beslotenheid van haar huis deelt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

Bron: Story | Beeld: still