Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lucy Woesthoff over lastige start van relatie met Dinand: ‘Ik zou Guusje’s plek hebben ingepikt’

Lucy Woesthoff over lastige start van relatie met Dinand: ‘Ik zou Guusje’s plek hebben ingepikt’

Lucy Woesthoff over lastige start van relatie met Dinand: ‘Ik zou Guusje’s plek hebben ingepikt’

Al sinds 2004 zijn Lucy en Dinand Woesthoff onafscheidelijk. De twee stapten in 2009 in het huwelijksbootje, bekroonden hun relatie met meerdere kinderen en gaven elkaar tien jaar na hun trouwdatum zelf opnieuw het jawoord. Hoewel de twee al jaren hun geluk niet op kunnen, was de start van hun relatie een stuk minder gemakkelijk.

Lastige start

In de nieuwe editie van JAN vertelt Lucy over de moeilijke start van haar relatie met Dinand, wie in 2004 zijn eerste vrouw – Guusje Nederhorst – verloor. Vooral de media-aandacht voor Lucy’s prille geluk met de voormalig Kane-zanger was lastig. “Als ik van tevoren had geweten dat ik zó onder een vergrootglas zou komen te liggen, had ik het misschien anders aangepakt”, geeft de blondine toe.

Verschrikkelijk

De meest bizarre dingen werden geschreven over de nieuwe liefde van Dinand. “De roddelbladen kregen er geen genoeg van”, aldus Lucy in het interview. “Een journalist suggereerde zelfs dat ik het kindermeisje van Dean [de zoon van Dinand en Guusje, red.] was geweest en dat ik nu Guusje’s plek had ingepikt. Het was echt verschrikkelijk.”

Opnieuw getrouwd

Ondanks de moeizame start hebben Lucy en Dinand zich niet uit het veld laten slaan, en hun geluk niet laten afpakken. Exact tien jaar na hun trouwdag beloofde het stel elkaar opnieuw eeuwige trouw. Dat deden ze vorig jaar op Ibiza, waar het stel op 30 mei 2009 in het huwelijksbootje stapte. “Zelfde plek, zelfde tijd, zelfde stel, maar dan tien jaar wijzer en zelfs nog meer verliefd”, schreef Lucy destijds op Instagram. Bij de tekst staan meerdere foto’s van de twee, gehuld in witte kleding.

Lees ook
Prachtige foto’s: Dinand en Lucy Woesthoff stappen na 10 jaar opnieuw in huwelijksbootje

Gezin

Samen kregen Lucy en Dinand drie kinderen: zoons Jimi en Che, en dochter Leia Guusje. Het meisje dankt haar tweede naam aan de eerste vrouw van de zanger, Guusje Nederhorst. Zij overleed in 2004 op 34-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker. Met de toenmalige GTST-actrice kreeg Dinand in 2003 een zoon: Dean Maddy.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

‘if I know what love is…it is because of you’ ♥️♥️♥️♥️♥️ #mother

Een bericht gedeeld door Lucy Woesthoff (@lucywoesthoff) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Moeder zijn herinnert me er dagelijks aan dat kinderen de mooiste mensen op aarde zijn. Zo lief en eenvoudig, zo in contact met zichzelf en zo puur. Een voorbeeld voor ons volwassenen. ?? Deze kennis drijft me niet alleen om mijn eigen kinderen liefde te geven en te beschermen, maar om alle kinderen te helpen waar ik kan. ♥️ Drie jaar geleden was ik een gast bij een benefitdiner voor de stichting @terredeshommesnl Die avond werd ik overweldigd door het belangrijke werk dat ze doen om kinderen te helpen beschermen tegen uitbuiting over de hele wereld. Ik wist die nacht, als vrouw en moeder, dat ik me erbij moest betrekken. Daarom ben ik blij om aan te kondigen dat ik me vanaf vandaag een trotse Terre des Hommes-ambassadeur kan noemen! Ik zal het niet ontkennen, sommige projecten die ze uitvoeren zijn niet gemakkelijk te verteren, maar ik geloof dat het moeilijker is om weg te kijken. We kunnen de kinderen niet niet zien. Ik zal de komende maanden af en toe meer informatie met jullie delen. Hopelijk op een inspirerende en toegankelijke manier, want ik heb jullie hulp nodig. Mijn doel is om bewustzijn te creëren, maar ook om jullie de echte feiten over moeilijke kwesties te geven en nog belangrijker hulpmiddelen aan te bieden, zodat je ook zal weten hoe je kan helpen als je dat wilt en ook hoe je je eigen kinderen kan beschermen online en in het echte leven. Ik wil opkomen voor alle kinderen en ik hoop dat je met me mee gaat. Love, Lucy x #terresdeshommes #kinderuitbuiting #kinderrechten #stopchildabuse #ambassadeur

Een bericht gedeeld door Lucy Woesthoff (@lucywoesthoff) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My dynamic duo ♥️♥️

Een bericht gedeeld door Lucy Woesthoff (@lucywoesthoff) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ja hoor, thuis werken met vier kinderen gaat prima ?♥️ #luxeproblemen

Een bericht gedeeld door Lucy Woesthoff (@lucywoesthoff) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram