Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Deze zanger gaat Linda de Mol vervangen in nieuw seizoen ‘Ik hou van Holland’

Deze zanger gaat Linda de Mol vervangen in nieuw seizoen ‘Ik hou van Holland’

Deze zanger gaat Linda de Mol vervangen in nieuw seizoen ‘Ik hou van Holland’

Zeg je Ik hou van Holland, dan zeg je Linda de Mol. Slecht nieuws voor fans van het programma, want het komende seizoen zal niet door Linda worden gepresenteerd. Ze wordt vervangen door niemand minder dan Snollebollekes-Rob Kemps, laat Talpa weten. 

Ik hou van Holland

Linda de Mol presenteert al jaren Ik hou van Holland, maar dit jaar geeft ze eenmalig het stokje over aan zanger Rob Kemps. Voor de zanger voelt het alsof ‘je Messi moet vervangen’. “Ik vind het daarom een enorme eer dat Linda het mij toevertrouwt en ik heb er mega veel zin in”, zo stelt Kemps.

Ik hou van Holland is vanaf 3 september te zien op SBS6. Net als vorig seizoen zijn Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade de teamcaptains.

Lees ook
De dochter van Linda de Mol is smoorverliefd (en zo ziet haar vriend eruit)

Linda’s werkzaamheden

Linda legde al haar werkzaamheden neer toen bleek dat haar toenmalige partner en The Voice-bandleider Jeroen Rietbergen werd beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De muzikant erkende vervolgens dat hij eerder “relaties van seksuele aard” had met vrouwen die betrokken waren bij The Voice. De Mol besloot haar relatie met de muzikant te beëindigen.

Linda zal dit najaar wel het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht presenteren. Ook is ze bezig met een nieuwe serie en gaat ze weer aan het werk voor LINDA. magazine.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress