Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Deze vrouwen gaan proberen het hart van de Belgische bachelor Fabrizio te veroveren

Deze vrouwen gaan proberen het hart van de Belgische bachelor Fabrizio te veroveren

Deze vrouwen gaan proberen het hart van de Belgische bachelor Fabrizio te veroveren

We hebben al kunnen genieten van twee afleveringen van de nieuwe Bachelor met Thomas van der Vlugt (29). Ook in België is er een nieuw seizoen begonnen van het populaire datingprogramma, met niemand minder dan de Belgische bachelor Fabrizio Tzinaridis (29). Wij stellen de dames aan je voor die gaan proberen zijn hart te veroveren.

Even leek het erop dat alleen onze zuiderburen dit seizoen konden bekijken. Gelukkig heeft Videoland vandaag bekendgemaakt dat het seizoen ook in Nederland te zien is. Winnen!

De eerste twee afleveringen van de Belgische Bachelor staan op de streamingsdienst klaar.

De tekst gaat verder onder de posts.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @debachelorvl

Tatjana

De 26-jarige Tatjana komt uit Mortsel. Ze werkt als schoonheidsspecialiste en heeft een eigen salon. Ook heeft ze een zoontje. Hard werken en familie staan bij haar op de eerste plaats.

Margaux

De 22-jarige Margaux komt uit Evere. Ze is communicatiestudent. Ze wil graag woordvoerder bij een Belgische voetbalbond worden. In een partner zoekt ze iemand die haar beste vriend is.

Anna

De 26-jarige Anna komt uit Eindhoven, een Nederlandse dus. Ook is ze half Grieks, net als Fabrizio. Ze werkt als pedagogisch medewerker bij een kinderopvang. Familie staat bij haar op de eerste plaats.

Karina

De 29-jarige Karina komt uit Sint-Truiden. Ze is eigenaresse van een eigen winkel. In een partner zoekt ze iemand die zorgzaam, geduldig, ambitieus en grappig is.

Sanne

De 33-jarige Sanne komt Amsterdam, nog een Nederlandse dus. Ze werkt als zelfstandig online marketeer. Ook heeft ze twee dochters. Ze gaat door het vuur voor de mensen waar ze om geeft.

Vanessa

De 33-jarige Vanessa komt uit Brugge. Ze werkt als make-upartiest en mindcoach. In een partner zoekt ze iemand die in balans is en dezelfde levensvisie heeft.

Madieke

De 28-jarige Madieke komt uit Zetten, nog een Nederlandse dus. Ze werkt als coach in een sportschool. Ook vlogt ze over haar leven en is ze actief op TikTok.

Dagmar

De 23-jarige Dagmar komt uit Essen. Ze werkt in de thuiszorg. In een partner zoekt ze iemand die klaar van kleine attenties, gebaren en cadeautjes houdt en die klaar is voor een serieuze relatie.

Esmée

De 24-jarige Esmée komt uit De Klinge. Ze heeft Marketing en Communicatie Support gestudeerd. Nu wil ze zich openstellen voor een relatie. In een partner zoekt ze iemand die een family man is.

Phaedra

De 21-jarige Phaedra komt uit Pervijze. Ze werkt als verzekeringsadviseur. Ook is ze Miss Freedom of the World 2021. In een partner zoekt ze iemand die moeite voor haar doet.

Yoni

De 21-jarige Yoni komt uit Lokeren. Ze werkt als productiemanager in een entertainmentbedrijf. Ze heeft nog niet veel ervaring in de liefde, maar hoopt hier verandering in te brengen.

Jelena

De 28-jarige Jelena komt uit Tremelo. Ze werkt als leerkracht Nederlands en Frans. Ook heeft ze een zoontje. In een partner zoekt ze iemand die haar rust brengt.

Lees ook
Deze vrouwen gaan proberen het hart te veroveren van de bachelor Thomas van der Vlugt

Zoraïma

De 30-jarige Zoraïma komt uit Brugge. Ze is al een tijdje single en klaar voor een nieuwe relatie. In een partner zoekt ze iemand die sterk in het leven staat, net als haar.

Samira

De 23-jarige Samira komt uit Bree. Ze werkt als medewerkster klantendienst. Ze kent Fabrizio uit het uitgaansleven, maar durfde nooit op hem af te stappen.

Sharina

De 25-jarige Sharina komt uit Wolvertem. Ze werkt als sterilisatie-assistente. Ook is ze schoonheidsspecialiste. Ze wil graag kinderen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vlaamskijken.nl | Beeld: Brunopress