Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Het is bekend: deze sterren doen mee aan het nieuwe seizoen van ‘Het Perfecte Plaatje’

Het is bekend: deze sterren doen mee aan het nieuwe seizoen van ‘Het Perfecte Plaatje’

Het is bekend: deze sterren doen mee aan het nieuwe seizoen van ‘Het Perfecte Plaatje’

Woensdagavond maakte RTL bekend welke BN’ers er deelnemen aan het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. In totaal doen er acht Nederlanders mee aan de fotocompetitie. Het zevende seizoen speelt zich af in Argentinië.

Nieuwe deelnemers

Dit seizoen doen onder andere Renée Soutendijk, Babette van Veen, Thomas Berge en Daphne Bunshoek mee. Ook Maurice Lede, Tim den Besten, Roxanne Kwant en Jochem van Gelder doen mee.

Vorig jaar won oud-GTST-acteur Patrick Martens. Eerdere seizoenen werden gewonnen door onder andere Bibi Breijman, Humberto Tan en Patty Brard.

Het programma

Het Perfecte Plaatje trekt al zes seizoenen lang flink wat kijkers. Onder leiding van presentator Tijl Beckand gaan verschillende BN’ers de strijd met elkaar aan. Wie kan er het beste fotograferen op professioneel niveau? Om dit te bewijzen krijgen de BN’ers verschillende opdrachten. Hierin laten ze zien dat ze als fotograaf de meest moeilijke foto’s tot een succes kunnen maken.

Lees ook
WDZHV-kijkers verbaasd over Nadia en d’r tiny house: ‘Welke gestoorde student wil voor €455 bij haar wonen met die 3 kinderen’

De kandidaten komen voor hete vuren te staan, zo komen er onderwerpen als een naaktportret, de wilde natuur en onderwater aan bod. De foto’s van de kandidaten worden door een jury beoordeeld op originaliteit. Ook wordt er gekeken naar de boodschap achter de foto. De winnaar krijgt uiteindelijk de eer om een fotoserie te schieten voor het blad National Geographic.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf | Beeld: Brunopress