Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Deze opvallende BN’ers zijn te zien in het eerste Nederlandse seizoen van ‘Celebrity Apprentice’

Deze opvallende BN’ers zijn te zien in het eerste Nederlandse seizoen van ‘Celebrity Apprentice’

Deze opvallende BN’ers zijn te zien in het eerste Nederlandse seizoen van ‘Celebrity Apprentice’

Aan het nieuwe programma Celebrity Apprentice doet een bonte mix van BN’ers mee. Onder anderen presentatrice Catherine Keyl (75) en hygiëne-expert Rob Geus (50) doen mee. Ook YouTuber Jessie Maya (25), presentator Maxim Hartman (58), realityster Michella Kox (42) en oud-politicus Henk Krol (71) zijn te zien. Een zeer gevarieerd lijstje qua beroepen en leeftijden.

Beste ondernemer

BN’ers strijden in Celebrity Apprentice voor de titel van beste ondernemer. Zij doen dit door middel van diverse opdrachten. De BN’ers worden beoordeeld door Michel Perridon, een Rotterdamse miljonair, en zijn twee assistentes.

Lees ook
Fan van het Eurovisie Songfestival? Dit jaar is er ook een Amerikaans liedjesfestijn

Celebrity Apprentice

Dit is het eerste Nederlandse seizoen van de serie. Het programma is vanaf 8 april te zien bij de populaire streamingsdienst Videoland.

De originele versie komt uit Amerika. De winnaar van de Amerikaanse versie kreeg een jaarcontract bij het bedrijf van Donald Trump. Tussen 2004 en 2014 presenteerde de oud-president The Apprentice en The Celebrity Apprentice. Als iemand in deze versie verloor, kregen ze van Trump de woorden ‘You’re fired’ te horen.

Ga jij kijken?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

 Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress