Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Geluk in de liefde? Deze MAFS-koppels blijven bij elkaar (en deze niet)

Geluk in de liefde? Deze MAFS-koppels blijven bij elkaar (en deze niet)

Geluk in de liefde? Deze MAFS-koppels blijven bij elkaar (en deze niet)

Morgenavond wordt de laatste aflevering van Married at first sight alweer uitgezonden. Deze staat nu al op Videoland. In de aflevering wordt bekend hoe het is afgelopen met de koppels. Had jij verwacht dat deze MAFS-koppels bij elkaar zouden blijven?

Wederzijdse vastberadenheid

Een bijzonder koppel vormt Maurice met kandidaat Dennis. De twee werden in eerste instantie niet aan elkaar gekoppeld, maar hebben elkaar wel gevonden door het programma. In de laatste aflevering zien we hoe het is afgelopen tussen de twee.

Tijdens het eindgesprek wordt al snel duidelijk dat ze elkaar nog altijd heel erg leuk vinden. “Ik voel me vanaf het begin af aan al heel erg op mijn gemak bij hem. Ik heb het gevoel alsof we nu al op heel veel lijnen overeenkomen. Het voelt heel gemakkelijk en heel vertrouwd,” vertelt Dennis glunderend.

Dennis leest een brief voor aan Maurice en daarin wordt het duidelijk. Geëmotioneerd stelt hij de allesbeslissende vraag: “Wil je mijn vriendje zijn?” Daarop geeft Maurice hem een knuffel: “Heel erg graag. Kom hier, schat!” Dan volgt een lieve verrassing van Maurice, een ring!

“Het experiment eindigt vandaag, maar voor mij voelt het als een begin. Normaal gesproken begint het met een ring, ik wil ons experiment vandaag graag bezegelen met een ring,” vertelt Maurice stralend. Hoewel het geen verlovingsring is, betekent het wel een wederzijdse vastberadenheid om uit te zoeken waar hun relatie heen kan gaan.

Astrid en Sander

Het huwelijk van Astrid en Sander verliep tijdens het programma met pieken en dalen. Na een tijdje merkte het stel dat de vlinders er toch niet helemaal waren. Tussen de lakens was het ook erg rustig. Het koppelweekend bracht het stel helaas ook niet nader tot elkaar, wat zorgde voor een voorspelbaar eindgesprek.

Hoewel Astrid het nog wel wilde proberen koos het stel toch voor een scheiding. Astrid vindt Sander een ‘heel lief mens’, al is ze wel teleurgesteld dat hij ‘geen moeite heeft gedaan voor haar’.

Astleigh en Rowan

Voor Astleigh en Rowan verliep het MAFS-avontuur verrassend goed. De twee zaten vrijwel direct op een roze wolk. Of dat ook betekent dat ze er uiteindelijk voor kiezen getrouwd te blijven blijkt uit het eindgesprek. En nee, natuurlijk gaan de twee niet scheiden.

“Je maakt me blij en ik weet zeker dat we een stevige fundering hebben neergelegd voor een prachtige toekomst. Je bent mijn schatje en daarom wil ik ook niets liever dan met je getrouwd blijven,” leest Astleigh voor uit zijn liefdesbrief. Wij hopen op een rooskleurige toekomst voor deze twee!

Sonny en Dylan

Nog een droomkoppel dit seizoen: Sonny en Dylan! Ook voor hen de vraag, gaan ze scheiden of blijven ze getrouwd? Als waar droomkoppel kan het bijna niet anders dan dat de twee inderdaad bij elkaar blijven! Dylan vertelt tijdens het eindgesprek dat de klik er vanaf moment één al was en die is gelukkig niet weggegaan.

Kim en Antoine

Voor Kim en Antoine startte het avontuur erg goed. De twee beleefde een droomceremonie, maar die romantiek hielden ze helaas niet vast. Het is dan ook geen verrassing dat de twee gaan scheiden. Voor Antoine was het koppelweekend doorslaggevend voor deze keuze. Volgens hem negeerde Kim hem daar totaal, zo vertelde hij tijdens het eindgesprek. Kim zei daarop dat dat een bewuste keuze was, zodat Antoine zelf kon na gaan denken over hun huwelijk in plaats van met haar meepraten. De twee kampten met miscommunicaties die uiteindelijk hebben geleid tot een scheiding.

Jan en Birgitte

Voor Jan en Birgitte was MAFS een uitdaging. De twee konden maar moeilijk een klik vinden. Volgens Birgitte komt dat met name omdat Jan nogal een gesloten man is, “moeilijk om een gesprek mee te voeren.” Een scheiding was voor deze twee onvermijdelijk. “Communiceren met iemand die niet kan of wil communiceren, is voor mij niet te doen,” aldus Birgitte.

Lees ook
MAFS-expert Eveline Stallaart is er klaar mee: ‘We moeten ons kapot schamen’

Joep en Caroline

Joep en Caroline waren op zijn zachtst gezegd een veelbesproken koppel. Bij dit jongste koppel zakte de relatie na de huwelijksreis flink in elkaar. Na het koppelweekend hebben de twee nog wel acties contact gehad via Whatsapp, maar dat was niet doorslaggevend. Caroline had wel gevoelens voor Joep, maar ze is er inmiddels wel een beetje klaar mee. Dat leidde tot de keuze van een scheiding. De twee gaan zonder ruzie uit elkaar, maar met lege handen naar huis.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: RTL