Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Deze kandidaat heeft ‘Heel Holland Bakt’ moeten verlaten: ‘Wat een arrogantie, gelukkig terecht eruit’

Deze kandidaat heeft ‘Heel Holland Bakt’ moeten verlaten: ‘Wat een arrogantie, gelukkig terecht eruit’

Deze kandidaat heeft ‘Heel Holland Bakt’ moeten verlaten: ‘Wat een arrogantie, gelukkig terecht eruit’

Een publieksfavoriet is eigenlijk vrijwel meteen vanzelfsprekend bij Heel Holland Bakt. Dit seizoen is dit echter niet het geval. Vanaf aflevering één is er namelijk al een specifieke kandidaat die juist niet echt geliefd is bij de kijkers van het programma. Afgelopen zaterdag heeft deze kandidaat het bakprogramma moeten verlaten, hier zijn de kijkers dan ook erg blij mee.

Van de buis

We hebben het over de 26-jarige Lynn. De Heel Holland Bakt-kijkers hadden veel geduld nodig tijdens de aflevering van 26 maart. Het bakprogramma werd die zaterdag namelijk van de buis gehaald, aangezien er plek gemaakt moest worden voor een belangrijke voetbalwedstrijd.

Bijna 2 miljoen kijkers waren weer helemaal klaar voor een nieuwe aflevering van de bakwedstrijd, deze keer was het thema lente. Een focaccia, baklava en een bloementaart moesten deze keer worden gemaakt. Voor de 26-jarige Lynn liep het bakken dit keer niet op rolletjes.

Te veel fouten

Volgens Janny en Robèrt werden er net te veel fouten gemaakt door Lynn. Hierdoor heeft zij het bakprogramma moeten verlaten. De kijkers van het programma vinden dit niet erg. Sterker nog, ze zijn er juist blij mee. In de eerste aflevering van Heel Holland Bakt werd al duidelijk dat Lynn geen favoriet zou zijn. Ze ging namelijk elke keer weer in discussie met de jury. “Lynn en feedback. Een zeer slecht huwelijk”, wordt door een kijker op Twitter geplaatst. 

De tekst gaat verder onder de tweets.

Lees ook
‘Boer zoekt Vrouw’ zorgt voor veel hilariteit bij kijkers: ‘Evert snapt volgens mij geen hol van wat Maud uitkraamt’

Lynn reageert op de exit

De kijkers vinden het niet jammer dat Lynn Heel Holland Bakt heeft moeten verlaten. Echter heeft Lynn er zelf ook vrede mee. “Ik kwam eigenlijk twee dagen per week tekort om me voor te bereiden op Heel Holland Bakt. Hoe jammer ook, het was goed dat ik eruit ging. Ik zou niet weten hoe ik het allemaal had moeten doen als ik door was gegaan. Ik vond vooral de technische opdrachten een uitdaging. Dat was echt niks voor mij, ik heb dyslexie en je zit met tijdsdruk. Toch zou ik het allemaal zo weer overdoen. Ik kom met liefde nog een keer terug in de tent.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Omroep MAX