Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yes, deze BN’er komt toch weer terug in Goede Tijden, Slechte Tijden

Yes, deze BN’er komt toch weer terug in Goede Tijden, Slechte Tijden

Yes, deze BN’er komt toch weer terug in Goede Tijden, Slechte Tijden

Het 32e seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is in volle gang. Diverse BN’ers maken hun herintrede in de populaire soapserie. Ook déze actrice is binnenkort weer te zien in GTST.

Goede Tijden, Slechte Tijden

Niemand minder dan Marly van der Velden (33), beter bekend als Nina Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden, komt weer terug in de soapserie. Hier was veel onduidelijkheid over, omdat de actrice niet op de castfoto voor het 32e seizoen stond. Fans waren behoorlijk teleurgesteld dat een van hun favoriete karakters niet terug zou keren. Maar gelukkig voor hen zal Marly gewoon weer te zien zijn als Nina Sanders.

Marly was de afgelopen maanden met zwangerschapsverlof en is afgelopen mei bevallen van zoontje Jimi-Jones. Ook heeft ze twee dochters, Sammy-Rose (7) en Jacky-Rey (4).

Lees ook
Dít is het nieuwe leventje van voormalig GTST-ster Gigi Ravelli

Nieuw seizoen GTST

Marly’s zwangerschapsverlof is nu officieel voorbij. De actrice keert dus wél terug in het nieuwe seizoen, ook al staat ze niet op de castfoto. De nieuwe maandtrailer van Goede Tijden, Slechte Tijden is net uitgekomen en daar zien we de actrice weer schitteren in haar rol als Nina Sanders.

In de trailer zien we Bing die aan zijn vrouw Nina vertelt dat hij met een andere vrouw, genaamd Mare, naar bed is geweest. Nina is daar uiteraard niet over te spreken en bedreigt Mare. “Je blijft met je gemanicuurde handjes van mijn man af”, zegt Nina boos. De rest van de trailer is ook behoorlijk spannend. Kijken dus!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA | Beeld: RTL