Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Voor de derde keer borstkanker vastgesteld bij Ellen ten Damme

Voor de derde keer borstkanker vastgesteld bij Ellen ten Damme

Voor de derde keer borstkanker vastgesteld bij Ellen ten Damme

Vrijdagmiddag maakt het management van Ellen ten Damme (54) bekend dat er voor de derde keer borstkanker is vastgesteld bij de zangeres. Dat doen ze via een statement op Instagram. De zangeres heeft besloten al haar optredens van de komende tijd te annuleren. 

Tijdje rust

“Helaas zijn we genoodzaakt om alle optredens van Ellen de komende tijd te annuleren”, beginnen ze het bericht. Het gaat om de periode van 5 juni tot en met 7 juli.

“Er is wederom borstkanker geconstateerd”, vervolgen ze. “Gelukkig kunnen er behandelingen plaats vinden. “Niettemin zal Ellen een tijdje rust moeten houden, zodat ze daarna weer met volle energie er tegenaan kan gaan! Daar hebben wij alle vertrouwen in.”

Contact

Een geruststelling voor iedereen die een kaartje heeft gekocht. Het management geeft aan dat met deze mensen contact op wordt genomen door de betreffende locatie. Zij horen dan over een nieuwe datum of de juiste afhandeling.

Lees ook
Ook zangeres Ellen ten Damme beschuldigt Ali B van seksueel overschrijdend gedrag

Reacties

De reacties onder de foto stromen al binnen. Zo reageert onder andere goede vriendin Katja Schuurman: “Je gaat dit gewoon weer rocken mijn lieve sterke stoere mooie vriendin ❤️.” Ook Soundos El Ahmadi laat een reactie achter. “O nee. Sterkte lieve Ellen ❤️.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ellen ten Damme (@ellentendamme)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl | Beeld: Brunopress