Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Demi de Boer openhartig over zwangerschap: ‘Ik vond zwanger zijn helemaal kut’

Demi de Boer openhartig over zwangerschap: ‘Ik vond zwanger zijn helemaal kut’

Demi de Boer openhartig over zwangerschap: ‘Ik vond zwanger zijn helemaal kut’

Demi de Boer (25) is nog maar kort geleden moeder geworden. Samen met haar vriend Ronnie Flex (30) kreeg ze dochtertje Rémi. Iedereen ervaart een zwangerschap anders en Demi is vooral blij dat het erop zit. Op Instagram doet ze een boekje open over haar ervaring met het dragen van een kind. 

Roze wolk

Het kleintje van Demi de Boer en Ronnie Flex is inmiddels 6 maanden oud en het stel geniet ontzettend van het ouderschap. Al geeft Demi via haar Instagram stories toe dat ze blij is dat kleine Rémi inmiddels niet meer in haar buik zit. Want die zwangerschap.. die viel haar best tegen.

Een volger vraagt hoe Demi zich ten tijde van de zwangerschap voelde. “Ik ben zelf zwanger, zat jij helemaal op een roze wolk? Ik iets minder namelijk.” Waarop Demi eerlijk antwoordt: “Nee ik vond zwanger zijn helemaal kut. Vond mezelf lelijk en dik en totaal niet mezelf.”

Lees ook
Leuk babynieuws: rapper Ronnie Flex en vriendin Demi zijn trotse ouders geworden van dochtertje Rémi

Herkenbaar

Volgens Demi is het dus helemaal niet vreemd als je je tijdens je zwangerschap niet altijd even fantastisch voelt. Ze noemt het ‘heel herkenbaar’. “Het hoort er helaas bij en iedereen heeft een andere ervaring”, sluit ze haar bericht af.

Op de achtergrond staat een foto van Demi tijdens haar zwangere periode. Daarbij wil ze nog even verduidelijken: “Maar dit was 1 dag die ik het niet erg vond en heel erg blij was.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram @demiideboer