Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Demi de Boer openhartig over borstvergroting: ‘Ik was er super onzeker over’

Demi de Boer openhartig over borstvergroting: ‘Ik was er super onzeker over’

Demi de Boer openhartig over borstvergroting: ‘Ik was er super onzeker over’

Demi de Boer (26) vertelt openhartig op Instagram tijdens een Q&A over de vergroting van haar borsten. De vriendin van Ronnie Flex vertelt dat ze op haar achttiende een borstvergroting heeft laten doen.

Rug of voorkant

“Eerste keer dat ik deze vraag heb gekregen!”, schreef Demi op Instagram toen een fan vroeg of ze haar borsten heeft laten vergroten. “Het antwoord is ja! Toen ik achttien was heb ik het gedaan”, vertelt Demi. “Ik was er super onzeker over en bij mij was het echt van: ‘Is dat je rug of de voorkant?’”

Heel natuurlijk

Demi is nu erg tevreden met haar borsten. “Ben super blij dat ik het heb gedaan en naar mijn idee zijn ze heel natuurlijk en niet too much.” Op de vraag hoeveel CC ze heeft laten plaatsen, kan ze niet antwoorden. Dat weet ze namelijk niet precies, maar dat is ook niet waar het om gaat volgens Demi. “Dat is niet de juiste manier om te weten hoe groot je ze wilt, want iedereen heeft een ander lichaam en andere borsten. Als je al wat meer borst hebt en je doet een bepaalde CC erbij, dan zal dat gelijk een stuk meer zijn met iemand die minder borst heeft.”

Lees ook
Demi de Boer openhartig over zwangerschap: ‘Ik vond zwanger zijn helemaal kut’

Post babybody

Al eerder vertelde de dochter van Ronald de Boer openhartig over haar lichaam op Instagram. “Ik vond zwanger zijn helemaal kut”, zei Demi over haar post babybody. Demi heeft een kind met Ronnie Flex, dochtertje Rémi. “Ik vond mezelf lelijk en dik en voelde me totaal niet mezelf. Het hoort er helaas bij en iedereen heeft weer een andere ervaring”, besloot ze destijds.

 

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress