Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tweede ‘Robinsonner’ onthuld: ook déze actrice waagt zich mogelijk het zwaarste seizoen ooit

Tweede ‘Robinsonner’ onthuld: ook déze actrice waagt zich mogelijk het zwaarste seizoen ooit

Tweede ‘Robinsonner’ onthuld: ook déze actrice waagt zich mogelijk het zwaarste seizoen ooit

‘Expeditie Robinson’ staat op het punt van beginnen en we weten bíjna alles om van start te kunnen: de locatie, de extreme omstandigheden, wie er presenteren, de startdatum… Maar welke BN’ers zich dit jaar het avontuur gewaagd hebben, is nog de vraag. Deze week dropte ‘RTL Boulevard’ de allereerste naam: Stefano Keizers. Vandaag bevestigt zender RTL meteen een volgende bekende naam…

Een paar weken geen ‘soap’

Ook actrice Jasmine Sendar doet mee aan het 21e seizoen van Expeditie Robinson. Dat heeft RTL woensdag laten weten aan het ANP. Jasmine brak door in 1999 in de soap Goudkust en speelde later ook in Onderweg Naar Morgen. Recentelijk speelde ze in de NPO-serie Dit Zijn Wij, een remake van het Amerikaans This Is Us. Welke kandidaten het nog meer aandurfden om naar een onbewoond eiland te reizen en daar zien te overleven, wordt in de komende twee weken bekendgemaakt.

Kroatië

Het nieuwe seizoen is vanaf 29 augustus op zondag en donderdag te zien. De opnames van de 21e reeks vonden vanwege de coronapandemie dichter bij huis plaats: in Kroatië. Eind juli werd bekend dat Expeditie Robinson komend seizoen twee keer in plaats van een keer per week op televisie is, een feest voor de fans na een jaar zonder nieuw seizoen. Het programma, waarin een groep mensen moet overleven op een onbewoond eiland, is al sinds 2000 in Nederland op televisie en wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver, die voor de zevende keer van de partij is, en Kaj Gorgels. Hij nam de presentatie in 2019 over van Dennis Weening.

Lees ook
‘Expeditie Robinson’ in Kroatië heftiger dan ooit: ‘Nauwelijks te eten en gruwelijke kou’

Extreme omstandigheden

Onlangs deed Nicolette al een boekje open over de barre omstandigheden waar de kandidaten dit seizoen mee te maken kregen. “Het was dit jaar extreem. De eerste weken in Kroatië was het ontzettend koud. De eerste eilandraad deed ik in thermo-ondergoed. Naast honger – er valt natuurlijk geen banaan of kokosnoot te vinden op een verlaten Kroatisch eiland, hooguit een ui – moesten de deelnemers ook die gruwelijke kou trotseren.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: RTL Beeldbank