Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dean Saunders doet aangifte tegen broer

Dean Saunders doet aangifte tegen broer

Dean Saunders doet aangifte tegen broer

Net na de feestdagen plaatste Jamie Saunders een video op Facebook, waarin hij zijn broer Dean beledigt en beschuldigt. Ook zegt Jamie dat er in binnenkort een ‘hele grote bom gaat ontploffen’. Dean heeft naar aanleiding van de video maatregelen getroffen en aangifte tegen zijn broer gedaan. Oei!

Ondergedoken
Tegen Shownieuws vertelt Dean dat hij doodsbang is. “Een week geleden kreeg ik een brief van hem waarin hij 5000 euro eist binnen 24 uur, ‘anders maak ik jou helemaal kapot’. Die jongen heeft zware geldproblemen en als ik hem niet help, wil hij me helemaal kapot maken.” De zanger is momenteel ondergedoken op een geheim adres.

Politie
Zelfs de vader van de broertjes Saunders kon het probleem tussen de twee niet meer oplossen. “Mijn vader is nog langs geweest om met hem te praten, maar dat haalde niks uit. Ik heb ook zaterdag al een melding bij de politie gedaan. Ik heb mijn huis helemaal laten beveiligen met camera’s. Twee weken geleden had ik een poging tot inbraak. Hij had namelijk gezegd dat hij ‘een paar Polen zou langs sturen’.”

Jamie heeft ondertussen in een nieuwe video een reactie gegeven op Deans uitspraken in de media. “Dankzij jou heb ik een hekel aan mijn achternaam. Je bent een nobody.”

Bron: Telegraaf, Facebook.

Lees ook: