Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > De vlag kan uit: déze kinderen van BN’ers zijn geslaagd!

De vlag kan uit: déze kinderen van BN’ers zijn geslaagd!

De vlag kan uit: déze kinderen van BN’ers zijn geslaagd!

Het was een zenuwslopende dag voor veel eindexamenleerlingen gisteren: wachten op hét telefoontje of ze geslaagd zijn of niet. Bij de meeste leerlingen kan gelukkig de vlag uit, net als bij de kids van deze BN’ers. Gefeliciteerd allemaal!

Frans Bauer

Niet alleen de vlag kan uit, Frans Bauer hangt ook nog flink wat vlaggen aan het hek van de familie Bauer. Zoon Frans Junior is geslaagd en zijn vader schrijft trots:  ‘Super Trots op Frans Junior diploma is binnen hij is geslaagd!!! Hiep hiep hiep hoera!!!’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer)

Martijn Krabbé

Dubbel feest bij de familie Krabbé! Er hangen twee tassen aan de vlag, want zowel dochter Jasmijn als dochter Michelle is geslaagd. De Kopen zonder kijker-presentator schrijft dat hij ‘ZO TROTS!’ is op zijn dochters.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Martijn Krabbé (@martijn_krabbe)

Trijntje Oosterhuis

Zangeres Trijntje Oosterhuis heeft het niet droog kunnen houden gister, schrijft ze op Instagram. Haar zoon Jonas is geslaagd voor het gymnasium! ‘Liefste Jonas, papa en ik zijn ZO ONTZETTEND TROTS OP JOU! Wat heb jij het goed gedaan! Gebikkeld en toch ontspannen alles onder controle 👌🏽👏🏽. Helemaal op eigen kracht! De wereld ligt aan je voeten. Het is zo een voorrecht om hier getuigen van te mogen zijn. Ik huil tranen van geluk, tot het gênante aan toe.’

Kluun

Knikkende knietjes voor de dochter van schrijver Kluun, toen zij het allesbepalende telefoontje kreeg. Gelukkig kon ook in Amsterdam de vlag uit: dochter Roos is geslaagd voor het gymnasium!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kluun (@kluun)

Antoin Peeters

Ook nieuwslezer Antoin Peeters is apetrots op zijn dochter, die geslaagd is voor haar havo-diploma. Met in haar ene hand een wijntje en in de andere hand de vlag poseert zijn dochter blij voor haar vader.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Antoin Peeters (@antoin.peeters)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram/ Libelle | Beeld: Brunopress