Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > De vakantie staat voor de deur: wat gaan de BN’ers doen tijdens de zomervakantie?

De vakantie staat voor de deur: wat gaan de BN’ers doen tijdens de zomervakantie?

De vakantie staat voor de deur: wat gaan de BN’ers doen tijdens de zomervakantie?

De langverwachte vakantie begint eindelijk voor veel Nederlanders. Wat gaan de BN’ers doen tijdens de zomervakantie? Zon, zee, strand ergens in Europa of blijven de BN’ers dit jaar in Nederland vanwege alle chaos op Schiphol? 

De zomervakantie van de BN’ers

Veel Nederlanders hebben vanaf het einde van deze week vakantie. Ook BN’ers kunnen nu gaan genieten van een welverdiende zomervakantie. RTL Boulevard vroeg een aantal bekende Nederlander wat ze gaan doen deze zomer.

Acteur Jim Bakkum gaat lekker een paar dagen naar Disneyland met zijn familie en vertoeft ook nog een paar dagen ergens anders in Frankrijk. Jim gaat in ieder geval niet via Schiphol om de drukte te ontlopen. Zangeres Do wil ook zeker geen 3 uur op Schiphol wachten, dus die gaat niet met het vliegtuig. Waar ze heen gaat, zegt ze niet.

Zanger Mart Hoogkramer gaat 14 dagen weg met z’n vriendin, maar waarheen, dat verklapt hij niet. Hij vliegt wel via Rotterdam of anders via België om Schiphol te vermijden, grapt hij.

Lees ook
Handig! Zo veel fooi ‘moet’ je dus geven op de top 10 vakantiebestemmingen

Roadtrippen

Niet iedereen gaat met het vliegtuig weg. Davina Michelle gaat gewoon een paar dagen roadtrippen met haar vriendin in Duitsland. Zanger Nielson heeft nog niks geboekt vanwege alle chaos op Schiphol en wacht nog even af. Yolante Cabau gaat met Xess Xava naar haar geliefde Spanje.

Zanger Waylon, die momenteel onder vuur ligt omdat hij is vreemgegaan, gaf eerder al aan dat hij ondanks de problemen wél met zijn familie op vakantie gaat. Samen met Bibi, dochter Teddy en zoontje Chester gaan ze naar Scandinavië.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress