Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > De sleutel tot het hart van B&B-Natasja is gevonden: ‘Tot over m’n oren verliefd’

De sleutel tot het hart van B&B-Natasja is gevonden: ‘Tot over m’n oren verliefd’

De sleutel tot het hart van B&B-Natasja is gevonden: ‘Tot over m’n oren verliefd’

B&B Vol Liefde was dit seizoen een groot succes. Vier B&B-eigenaren vonden de ware. Helaas had Natasja iets minder geluk. Menno bleek het uiteindelijk toch niet voor haar. Maar…ze zijn nu allebei gelukkig in de liefde!

Natasja kreeg in Frankrijk meerdere mannen over de vloer. Maar de een was nog erger dan de ander (hallo Jan). Menno bleef uiteindelijk het langste plakken en zag het helemaal zitten met Natas. Helaas besloot Natasja toch dat het geen match made in heaven was.

Natasja en de liefde

Maar er is goed nieuws. Natasja is namelijk smoorverliefd! Ze is gelukkig samen met iemand die ze van vroeger kent, vertelt ze aan RTL Boulevard. “Er is een man in mijn leven. Ik ben gewoon hartstikke verliefd. Alsof ik weer 14 ben”, vertelt ze glimlachend.

De man in kwestie heet Huub. En leuk detail: hij was ook in de B&B tijdens de opnames van het programma, maar hij wilde niet in beeld. Maar nu zijn ze samen heel gelukkig.

En er zijn foto’s van Natasja en haar Huub! Ze deelt een lief kiekje met haar nieuwe liefde op Instagram. “De sleutel naar mijn hart is gevonden”, laat ze weten.

Tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Natasja Hoogewerf (@lemoulinenroute)

Lees ook
Zijn ‘B&B Vol Liefde’-tortelduifjes Richard en Simone nog bij elkaar?

Menno is happy in love

Niet alleen Natasja, maar ook Menno heeft de liefde gevonden. En dit liefdesverhaal klinkt als een sprookje. Natasja en Menno bleven namelijk goed contact houden. Toen zij met haar been in het gips in Nederland was, paste Menno op haar B&B in Frankrijk.

En je voelt ‘m misschien al aankomen. Een van de B&B-gasten bleek perfect voor Menno te zijn! “Hij zou een paar dagen de B&B waarnemen. En toen is hij verliefd geworden op een gast die daar was”, vertelt Natasja. “Toen ze weer terugkwam in Frankrijk had ze meteen door dat er iets was met Menno. Ik zei: ‘volgens mij moet jij mij iets vertellen, er is iets’. Toen zei hij: ‘ja ik ben verliefd’.”

Natasja is heel blij voor hem. “Mooi toch? B&B vol liefde. Ik was er hartstikke oké mee. Ik had inderdaad echt wel uitgevonden dat het niks ging worden. En dat wist hij ook. Dus ik denk dat hij ook hartstikke gelukkig is.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL