Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > De casual outfit van prinses Alexia kun je híer zelf scoren

De casual outfit van prinses Alexia kun je híer zelf scoren

De casual outfit van prinses Alexia kun je híer zelf scoren

Gisteren vertrok prinses Alexia naar Groot-Britannië om te daar haar middelbare school af te maken. Tout Nederland had het over haar outfit, want zo ‘lekker gewoon’ zie je de royals niet vaak. In spijkerbroek met gaten, een houthakkersjas en witte sneakers, stapte ze in het vliegtuig. Goed nieuws: de outfit van Alexia kun je híer scoren. 

In de voetsporen van papa Lex

Alexia gaat haar vader achterna. Ze gaat namelijk haar middelbare school afmaken in Wales, net zoals papa Lex dat ooit deed. Na de studie verblijft ze daar ook nog even. En wat blijkt: de prinses reist het liefst in makkelijk zittende kleding (het zijn net gewoon mensen, hè). En die outfit van Alexia: die kun jij gewoon scoren, want het is hartstikke betaalbaar.

De broek

En als je er nou net zo hip bij wilt lopen als deze tiener-royal, dan moet je hier zijn. Dit soort jeans zijn tegenwoordig bij zo’n beetje iedere keten of winkel verkrijgbaar, maar Alexia haar spijkerbroek komt van de Pull and Bear en kost slechts 36 euro.

Blousejas

De houthakkersjas op de foto is niet nieuw in de garderobe van de prinses. We herkennen hem van de actie ‘klappen voor de zorg’, waar ze vorig jaar samen met paps, mams en haar zusjes aan meedeed. Het exacte model van de foto kunnen we dan ook niet vinden, maar deze lijkt er verdacht veel op. En er voor 65 euro er helemaal op z’n royals bijlopen, wie wil dat nou niet?

Lees ook
Prinses Alexia (16) voor 2 jaar naar buitenland: Koninklijk Huis deelt casual foto van haar vertrek

Accessoires

Onder de jeans draagt ze witte sneakers: de Nike Air Force 1. Met een wit t-shirtje onder de blousejas, een grote zwarte leren tas aan de ene kant op haar schouder en haar gitaar aan de andere kant, ziet ze er heel casual uit. Haar rode lokken zitten in een staart en ze draagt simpele sieraden: gouden oorringen en een armbandje. En het accessoire van 2021 ontbreekt ook bij haar niet: het mondkapje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: © RVDZ.M. de Koning