Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Koninklijke slip: de onderbroek van prins Harry wordt geveild (en dít bedrag is er al geboden)

Koninklijke slip: de onderbroek van prins Harry wordt geveild (en dít bedrag is er al geboden)

Koninklijke slip: de onderbroek van prins Harry wordt geveild (en dít bedrag is er al geboden)

Wil jij een onderbroek van prins Harry in je bezit hebben? Je kunt nu bij een veiling een bod doen op een zwarte slip die prins Harry ooit aan een stripper gaf. Maar dan moet je wel diep in de buidel tasten. 

De beruchte onderbroek van prins Harry

Het gaat om een onderbroek die de prins zou hebben gedragen tijdens een beruchte avond in Las Vegas in 2012. Destijds lekten beelden uit van een bijna blote Harry die zijn kleren zou zijn verloren tijdens een potje stripbiljart.

De onderbroek van prins Harry is populair en mensen willen er grof geld voor betalen. Volgens entertainmentsite TMZ is er al een bod van 250.000 dollar gedaan. Mensen kunnen nog tot en met 30 september bieden.

Lees ook
Cameraman verklapt: ‘diva’ Meghan Markle wil dít lichaamsdeel echt niet op beeld hebben

Carrie Royale, de voormalig stripper die de slip verkoopt, verwacht dat ze er wel een miljoen voor zou kunnen krijgen. Eerder vertelde ze dat een deel van de opbrengst gaat naar Archewell, de organisatie van prins Harry en zijn vrouw Meghan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress