Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Het De Mol-imperium wankelt: de schandalen van familie de Mol op een rijtje

Het De Mol-imperium wankelt: de schandalen van familie de Mol op een rijtje

Het De Mol-imperium wankelt: de schandalen van familie de Mol op een rijtje

De familie De Mol, een van de machtigste mediafamilies in Nederland, is de laatste tijd nogal negatief in het nieuws. John, Linda en Johnny de Mol zorgen voor flink wat tumult. Gaat het niet over The Voice, dan wel over beschuldigingen van mishandelingen. Wij zetten alle schandalen van familie De Mol van de afgelopen tijd op een rijtje.

John bij BOOS

Het begon natuurlijk allemaal met de schandalen rondom The Voice.  John de Mol maakte het niet bepaald beter toen hij te gast was bij BOOS en zijn kant van het verhaal vertelde. De media schudde op haar grondvesten nadat de aflevering online stond. En John, directeur van o.a. The Voice, had daar een groot aandeel in. Na de uitzending was Nederland op zijn zachtst gezegd in shock over zijn uitspraken in de uitzending.

“Vrouwen hebben kennelijk een soort schaamte, ik weet niet wat het is, maar ik wil me er graag in verdiepen,” waren Johns woorden tijdens het interview. Hij noemde de gebeurtenissen ‘een voorbeeld’ en hij hoopte ‘dat als ‘slachtoffers het ooit nog eens overkomt, ze geleerd hebben onmiddellijk aan de bel te trekken en dit onmiddellijk te melden.’

Collega’s reageerden geschokt op Johns uitspraken. Medewerkers plaatsten daarom een advertentie in het AD met de boodschap: “Beste John, het ligt niet aan de vrouwen. Groet de vrouwen uit je bedrijf.”

Linda in opspraak

Ook Johns zus Linda is de afgelopen tijd veel in het nieuws. En dat heeft meerdere redenen. Onder andere vanwege Linda’s inmiddels ex-man Jeroen Rietbergen, die werd beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Linda deelde meerdere statements met haar volgers over de situatie, waarbij ze vooral veel sprak over zichzelf, maar niet over de slachtoffers. In een recent statement liet ze weten dat ze niks meer gaat zeggen, omdat ze de media verwijt dat ze haar kapotmaken.

En nu het vuur enigszins lijkt gedoofd, is er weer iets anders waar mensen over vallen. Kortgeleden werd namelijk bekend dat Linda de Mol Oekraïense vluchtelingen in huis heeft genomen. Een paparazzo stond toevallig voor het hek van haar huis, toen Linda met de vluchtelingen naar binnen liep. Het nieuws werd vrijwel direct bevestigd door Linda’s manager Xenia Kasper. Ondanks de lovende reacties, is juicekoningin Yvonne Coldeweijer sceptisch over de ‘goede daad’ van Linda. Volgens Yvonne is de zogeheten ‘goede daad’ namelijk onderdeel van een pr-strategie. Maar dat is slechts een aanname.

Lees ook
Hoe het allemaal begon: de tumultueuze relatie van Johnny de Mol en zijn ex Shima Kaes

Johnny er ook nog bij

En nu we alles gehad dachten te hebben, is daar Johnny de Mol. De zoon van John en Willeke Alberti wordt beschuldigd van mishandeling van zijn ex Shima Kaes. Ondanks dat er bewijs op tafel ligt, ontkent Johnny elke beschuldiging.

De zaak loopt al een flinke poos, toch blijft Johnny als presentator aan tafel zitten bij zijn talkshow HLF8. Op flair.nl lees je meer over de hele situatie tussen Johnny en zijn ex.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Flair | Beeld: Brunopress