Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > De dag begint met pech voor gravin Eloise

De dag begint met pech voor gravin Eloise

De dag begint met pech voor gravin Eloise

Wat een ultiem relaxte dag zou moeten worden voor gravin Eloise, loopt toch nèt even anders dan ze had gepland. De gravinfluencer deelt op Instagram dat haar ouders een verassingstrip voor haar hadden gepland. Helemaal leuk natuurlijk, maar dan moeten die vliegtuigen wel meewerken. Helaas zit dat er vandaag effies niet in. 

Tegenvaller voor gravin Eloise

“M’n ouders hebben een verassings vacay gepland, zo leuk”, hiermee begon de gravinfluencer vanochtend haar story op Instagram. Waar naartoe, dat was dus nog geheim, maar het lid van de koninklijke familie deelt tien minuten later weer geland te zijn in Nederland: “We zijn weer terug op Schiphol. Er was een storing, maar helemaal prima. Leuk avontuur, ha ha”.

Eigen boek

De populaire Elo bracht afgelopen juni haar eerste boek uit, genaamd ‘Learning By Doing’. Hierin vind je tips over onder andere lifestyle, koken, het op jezelf wonen, make-up en zelfvertrouwen. De jonge Hotelschool student kwam op dit idee, nadat ze wekelijks honderden uiteenlopende vragen van volgers kreeg op Instagram. Ze besloot de antwoorden te bundelen in een boek.

Lees ook:
20 jaar na crash nieuwe onthulling in biografie over Aaliyah: ‘Zangeres weigerde in vliegtuig te stappen’

Vintagekleding

Eén van de vele onderwerpen waar de blondine ook over schrijft is haar liefde voor vintagekleding. Zo opende ze afgelopen jaar het Instagramaccount @clothes_elosevoranje, waar volgers haar kleding kunnen kopen. Soms verkoopt ze zelfs oude kleding van vader Constantijn, de jongste broer van onze koning Willem Alexander.

Love is in the air

In mei stond de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien zoenend op de cover van Privé. Ze zou verliefd zijn op een zekere Floris, maar of die vlinders er nog steeds zijn is niet bekend. Shownieuws vroeg haar management destijds om een reactie: “Als ze gaat reageren, zal ze dat doen via Instagram”, aldus het management.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram Eloisevanoranje, Shownieuws | Beeld: ANP