Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sturen we Davina Michelle volgend jaar naar het Songfestival? ‘Zij kan zo’n performance neerzetten’

Sturen we Davina Michelle volgend jaar naar het Songfestival? ‘Zij kan zo’n performance neerzetten’

Sturen we Davina Michelle volgend jaar naar het Songfestival? ‘Zij kan zo’n performance neerzetten’

Dinsdagavond zette Davina Michelle een enorme performance neer tijdens het Songfestival. De intervalact werd door heel Europa enthousiast ontvangen. Na het lied werd dan ook duidelijk dat de zangeres een gewilde kandidaat is om Nederland volgend jaar te vertegenwoordigen. Vele geloven in haar, maar Davina zelf is nog wat terughoudend.

Davina Michelle naar het Songfestival

Gisteravond was een schorre Davina te gast bij Beau. Ook Carlo Boszhard – waarmee ze een tijd geleden bij een andere talkshow aanschoof – was aanwezig. Na een terugblik op de intervalact, moet Carlo zijn excuses aanbieden voor een van zijn uitspraken bij Op1. “Ik ben behoorlijk pittig tegen je geweest laatst. Mijn excuses nog”, laat hij rustig weten aan Davina. Daar vloog hij nogal pittig uit de bocht omdat Davina niet gelijk opsprong van geluk toen de presentator haar naar het Songfestival wilde sturen. Ze zag namelijk het wedstrijdelement niet zitten. Toch vergeeft de zangeres hem. “Ik weet dat zij zo’n performance kan neerzetten,” zegt Carlo tegen Beau. En zijn goedbedoelde enthousiasme zag Davina ook.

Nog niet het moment

Ondanks dat er destijds een gevoelig onderwerp werd aangesneden, vraagt de presentator nogmaals of Davina volgend jaar ons land wil vertegenwoordigen op het liedjesfestijn. Maar de zangeres die binnen één avond een nieuwe nummer één hit heeft gescoord is nog niet overtuigd.  “Ik heb er wel hoofdpijn van over gehouden hoor van al die stress, maar het is nog steeds een enorme eer om hier onderdeel van uit te maken”, probeert ze er onderuit te komen. “Ik heb vaker gezegd: het moment moet komen. Voor nu is het misschien nog niet helemaal het moment.”

Complimenten van Mr. Songfestival

Ook Johnny Logan was aanwezig in de studio. Onze eigen Davina kreeg een enorm compliment van Mr. Songfestival. Ik vond het prachtig, gefeliciteerd. Het was heel spectaculair”, liet hij weten.  Of die opmerking ervoor gaat zorgen dat Davina nogmaals op het grote podium gaat schitteren weten we niet, maar een groter complimentje kon ze bijna niet krijgen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: Brunopress, RTL