Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > In 2022 weer ‘douze points’ voor Nederland? Davina Michelle hakt (nu al) knoop door over Songfestival

In 2022 weer ‘douze points’ voor Nederland? Davina Michelle hakt (nu al) knoop door over Songfestival

In 2022 weer ‘douze points’ voor Nederland? Davina Michelle hakt (nu al) knoop door over Songfestival

De Songfestival-koorts is inmiddels gezakt in Nederland, maar wat wás het een feestje twee weken geleden. Zeker tijdens de eerste halve finale, toen onze eigen Davina Michelle 183 miljoen mensen thuis en zestien deelnemende artiesten in de zaal liet zien wat zingen en optreden écht is. De Rotterdamse blondine zette een ongekend spektakel neer tijdens de intervalact en werd per direct topfavoriet om Nederland’s volgende inzending te worden. Daar had ze wel oren naar, maar gaat ze het ook echt doen in 2022?

Davi-nee

Helaas, volgend jaar zullen we Davina nog niet zien schitteren als dé Nederlandse ster op het Europese muziekfestijn, dat in Italië zal plaatsvinden. Pal na haar optreden liet ze weten daar zeker open voor te staan, maar nu alle adrenaline haar lijf uit is, komt ze terug op die uitspatting.

Zeg nooit nooit

De zangeres zou wel in gesprek willen als ze wordt gevraagd maar ziet deelname nu niet zitten, vertelt ze dinsdag tegen Shownieuws. “Mijn team en ik hebben met z’n allen zoiets van: het moment is er misschien gewoon nog niet”, zegt de 25-jarige Davina. “Ik zeg nooit nooit, maar ik heb nu gewoon niet het gevoel dat dit het moment is om het te doen.” “Wat als ze me zouden vragen? Dan zou ik voor dit jaar wel om de tafel willen, maar ik denk dat ik ‘m oversla”, aldus Davina.

Lees ook
Bella! Dít is de knappe vriendin van Italiaanse Songfestival-winnaar Damiano David (Måneskin)

Op zoek naar een andere winnaar

De maandag na de grote finale liet de selectiecommissie van het Eurovisie Songfestival weten namens de AVROTROS alweer op zoek te gaan naar een opvolger van zanger Jeangu Macrooy, die helaas 23e werd van 26 finalisten. Artiesten en songwriters die zich kandidaat willen stellen voor volgend jaar kunnen zich aanmelden om in contact te komen met de omroep en de commissie. De AVROTROS is op zoek naar inzendingen die “bij voorkeur een eigentijdse, maar in elk geval authentieke sound hebben”. Artiesten of songwriters kunnen maximaal drie songs per persoon onder de aandacht brengen. De aanmeldingen sluiten op 31 augustus.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress