Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dave Roelvink eerlijk over zware 30 uur durende bevalling van vriendin Jazzlyn

Dave Roelvink eerlijk over zware 30 uur durende bevalling van vriendin Jazzlyn

Dave Roelvink eerlijk over zware 30 uur durende bevalling van vriendin Jazzlyn

Dave Roelvink vertelt in een video aan RTL Boulevard over de bevalling van zijn vriendin Jazzlyn. Op 30 oktober zijn Dave en Jazzlyn trotse ouders geworden van hun eerste kindje Dean, maar de bevalling ging niet van een leien dakje.

Zware bevalling

“Met moeders gaat het goed! Ze ziet eruit alsof er niets gebeurd is”, begint Dave, die vol trots zijn zoontje in zijn armen heeft. Dat heeft wel even geduurd. Hij vertelt dat ze erg moe is geweest de eerste dagen, want het was een ontzettend lange bevalling. Dave: “Echt heel lang. Vanaf dat de vliezen waren gebroken, heeft het bijna dertig uur geduurd.” Frank Dane van RTL Boulevard reageert vol ongeloof en vraagt lachend wat Dave in die tijd heeft gedaan. “Ik ben even gaan Netflixen”, grapt Dave.

Lees ook
Leuk babynieuws: Dave Roelvink en vriendin Jazzlynn ouders geworden van een zoontje

Beetje barbaars

“Ze heeft het superzwaar gehad”, vertelt Dave verder aan Frank. Uiteindelijk heeft Jazzlyn een ruggenprik gekregen. “Na ongeveer vierentwintig uur weeën ben je het wel zat”, zegt Dave. “Je kunt je niet voorstellen dat ze vroeger geen ruggenprik deden. Beetje barbaars eigenlijk!”, besluit hij.

Vernoeming

Op 30 oktober is het koppel ouders geworden van zoontje Dean. Het kleine jongetje is vernoemd naar de overgrootmoeder van Dave. Hij had een hele echte band met zijn oma Dien en ziet het als een eerbetoon aan zijn naar eigen zeggen: allerliefste omaatje.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress