Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dave Roelvink bevestigt ‘nieuwe’ relatie: als een blok gevallen voor zijn jeugdliefde

Dave Roelvink bevestigt ‘nieuwe’ relatie: als een blok gevallen voor zijn jeugdliefde

Dave Roelvink bevestigt ‘nieuwe’ relatie: als een blok gevallen voor zijn jeugdliefde

Dave Roelvink (26) is weer gelukkig in de liefde. Woensdagavond bevestigde hij in ‘RTL Boulevard’ weer heel erg verliefd te zijn. Een ‘nieuwe vlam’ kunnen we de vrouw in kwestie echter niet noemen: Dave is gevallen voor zijn jeugdliefde.

Vriendin Dave Roelvink

Dave is namelijk weer samen met zijn ex-vriendin Jazzlyn. Ze waren van 2013 tot 2015 een setje, maar na twee jaar bleek de koek op te zijn tussen de twee. Toch hebben ze elkaar nu weer helemaal gevonden. Dat komt overigens niet volledig onverwacht. Aan Story vertelde de dj en ‘zoon van’ na hun breuk al: “Ik zie ons in de toekomst trouwen en samen een kindje krijgen. Ik hield van haar, maar ze maakte het uit. Daar heb ik veel verdriet van gehad.” Wellicht krijgt Dave nu alsnog gelijk.

Kinderwens met Julia

De relatiebreuk van de dj en Julia Mekkes (27) eind vorig jaar kwam voor velen onverwacht. Zeker omdat de twee afgelopen zomer een nieuwe gezinswoning in Landsmeer hadden betrokken en de kinderkamer in ‘huize Roelvink’ al was gereserveerd. “Ik heb een groter huis voor mij en Julia gekocht met het idee om aan kinderen te beginnen, maar dat liep even anders,”, vertelde Dave aan Story op de boekpresentatie van zijn 21-jarige broer Donny.

‘We klikten niet meer’

“Op een gegeven moment kom je in een andere levensfase terecht en pas je niet goed meer bij elkaar”, legt hij uit. “Ik werd wat rustiger, maar Julia werd juist wat wilder. We klikten niet meer zo goed.” Intussen heeft Dave alle banden met zijn ex verbroken. “Ik heb geen contact meer met Julia. Dat is het beste. Als het over is, is het over. Ik vind het altijd zo stom als ik mensen zie die nog bij hun ex over de vloer komen. Uit is uit. Klaar is klaar.”

Lees ook
Zien: zó ziet de onbekende (en knappe!) halfzus van Dave en Donny Roelvink eruit

Snel aan een gezin beginnen?

Of Dave, die zich dus al aan het voorbereiden was op kinderen en dat in het verleden dus zeker met Jazzlyn zag gebeuren, in de nabije toekomst een baby zal aankondigen, is nog even wachten. Maar mogelijk laat het stel, dat elkaar al van binnen en van buiten kent, er nu geen gras over groeien…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️ @jazzlyn__d

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink) op

Het laatste overgebleven restje Julia op Dave’s Instagram feed:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Daggie bij de buren #knokke

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink) op

Bron: Story | Beeld: BrunoPress