Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dave Roelvink deelt lief kiekje van de vakantie met zijn zoontje

Dave Roelvink deelt lief kiekje van de vakantie met zijn zoontje

Dave Roelvink deelt lief kiekje van de vakantie met zijn zoontje

Dave Roelvink (27) werd afgelopen oktober vader van zijn zoontje Dean. Dave en zijn gezin zijn net als vele andere BN’ers op vakantie. Hij deelt een lief kiekje op Instagram waarbij ze heerlijk liggen te knuffelen in het zwembad. 

Veranderd

Dave was vroeger niet zo braaf als een hert. Hij was voor niets of niemand bang en deed wat hij zelf wilde. Totdat hij afgelopen jaar voor het eerst vader werd. Volgens Daves vader is hij enorm veranderd en een stuk rustiger geworden. Dries Roelvink mag zichzelf dan ook een trotse vader noemen.

Vakantie

Op dit moment is Dave samen met zijn vriendin Jazzlyn en zoontje Dean lekker vakantie aan het vieren. Jazzlyn is altijd al de jeugdliefde van Dave geweest. In 2015 gingen ze uit elkaar nadat ze twee jaar lang samen waren, maar na vijf jaar vonden ze toch weer het geluk samen en konden ze eindelijk hun grootste droom waar maken. ‘Ik zie ons in de toekomst trouwen en een kindje krijgen’, vertelde Dave toen het net uit was. En nu zijn ze als gezin op vakantie aan het badderen en zonnen.

Lees ook:
Dit jaar gaat de rookmelderplicht in: dít is alles wat je moet weten

Dave Roelvink deelt lief kiekje

Roelvink moest dan ook gebruik maken van het mooie moment en besloot het vast te leggen. Hieronder zie je Dave op zijn meeste kwetsbare manier. Eén ding is zeker: deze vader-zoon band zal niemand doorbreken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | beeld: BrunoPress