Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dave Roelvink deelt lief kiekje van kleine Dean

Dave Roelvink deelt lief kiekje van kleine Dean

Dave Roelvink deelt lief kiekje van kleine Dean

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat Dave Roelvink (27) trotse vader is van zijn kersverse zoontje Dean. Dave deelt regelmatig de meest schattige foto’s en video’s van zijn zoontje. De volgers van Roelvink vinden het heerlijk om mee te mogen genieten van de kleine Dean en de zoete vader-zoon kiekjes.

Trotse vader

Dave laat vandaag via Instagram weer vol trots zijn kleine mannetje aan de buitenwereld zien. Hij post onderstaande foto met als onderschrift: ”Father and son💪🏼💙 ”. Dave wordt overspoeld met lieve reacties van volgens. Zo zegt een fan:”Het is geweldig om je zo gelukkig te zien met je zoontje!!😍 ”. Andere volgers laten dit achter: ”Mooi plaatje van een trotse papa ❤️ ” en ”Ik vind je zo leuk met die baby en dat je zo trots was op je vrouwtje toen ze moest bevallen 👍👍👍”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

Dean

Dean is geboren op 30 oktober en Dave en zijn vriendin Jazzlyn hebben ervoor gekozen om hun zoon te vernoemen naar de oma van Dave. Zo schreef Dave eerder onder de geboorte post op Instagram: ”Vernoemd naar en eerbetoon aan me aller liefste omaatje (Dien) in de hemel 🙏🏻💙 wat zal je trots zijn daar boven💫 🙏🏻 ”. Dave had een hele bijzondere band met zijn oma en ze hebben zelfs samen een realityserie op Videoland gehad.

Lees ook
Zoontje van Dave Roelvink heeft broers Dave en Donny dichter bij elkaar gebracht

Dave & Dien op Ibiza

In de serie ‘Dave & Dien op Ibiza’ neemt Dave zijn oma als verrassing mee naar Ibiza. Dien is daar al 89 jaar oud, maar nog erg scherp van geest. In de serie zie je duidelijke de mooie band tussen de twee. Ze beleven de mooiste avonturen samen en de lol straalt er vanaf. Het is hartverwarmend om de serie terug te zien, leuke kijktip dus!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress