Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Even spieken: niet één, maar twee jungle-babykamers voor zoontje Dave Roelvink

Even spieken: niet één, maar twee jungle-babykamers voor zoontje Dave Roelvink

Even spieken: niet één, maar twee jungle-babykamers voor zoontje Dave Roelvink

Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn verwachten pas in november hun eerste kindje, maar zijn nu eigenlijk al helemaal klaar voor de komst van de kleine. De babykamer is al tot in de puntjes verzorgd. Wat zeggen we? BabykamerS. Want ja, mini Dave krijgt meer dan één eigen domein, waarop we op Instagram een eerste blik kunnen werpen.

‘Oma is er klaar voor’

De babykamer van de 27-jarige dj is gereed, maar ook… die bij oma Roelvink. Op Instagram filmt de aanstaande vader zijn dolblije moeder Luciënne in een gloednieuw kinderkamertje mét nostalgische details. Naast het prachtige junglebehang en een moderne ledikant en commode, zijn er accessoires toegevoegd uit Dave’s jeugd. Zo staat zijn oude houten hobbelpaard in het kamertje, evenals een stoeltje met zijn naam en geboortedatum erin gegraveerd.

‘Onwerkelijk’

Maar ook papa en mama zelf kunnen de babykamer afvinken op de to do-list. Ook thuis is er gekozen voor een junglethema, maar met een iets subtielere uitwerking. Op de muur zit tropisch behang met wit en goudtinten, en de meubels zijn donker, zoals een zwarte kastenwand en commode, en een antraciet ledikantje. “Zo onwerkelijk heb je in één keer een babykamer in je huis”, schrijft Dave bij de beelden die hij eveneens in Stories deelt.

Lees ook
Cuteness overload: Dave Roelvink deelt lieve beelden van bijzonder babymoment

Oude vlam

Dave en zijn vriendin Jazzlyn maakten in april bekend dat ze hun eerste kind verwachten en toen Dave ontdekte dat het een jongetje werd, ging hij he-le-maal uit z’n dak. Hij en Jazzlyn besloten een jaar geleden hun relatie weer een kans te geven, nadat het koppel in 2015 uit elkaar ging. In de tussentijd was Dave drie jaar samen met strafrechtadvocaat Julia Mekkes. Met haar nam hij een hond en kocht hij zelfs en huis, maar de klusperiode zat er nog niet op of het stel gooide de handdoek in de ring.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Snapshots van de babykamer:

Dave’s moeder is ook al helemaal klaar voor de komst van haar eerste kleinkind:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders