Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: zó ziet de onbekende (en knappe!) halfzus van Dave en Donny Roelvink eruit

Zien: zó ziet de onbekende (en knappe!) halfzus van Dave en Donny Roelvink eruit

Zien: zó ziet de onbekende (en knappe!) halfzus van Dave en Donny Roelvink eruit

Een aantal jaar geleden had nog niemand van hem gehoord: Donny Roelvink, het broertje van Dave en de zoon van zanger Dries. Sinds kort is hij niet meer meer uit de spotlights weg te denken en heeft hij, net als zijn broer, ook de vrouwen achter zich aan. Wat velen niet weten, is dat het olijke duo niet de enige kinderen van Dries zijn. De twee hebben een halfzus die al net zo gezegend is met een knap voorkomen als de twee jongemannen.

Oudste kind

Peggy Tosch, heet ze. Hoewel ze maar weinig in de spotlights verschijnt, was ze een paar keer te zien tijdens die opnames van de realityserie De Roelvinkjes. Peggy is het oudste kind van Dries, die hij kreeg met zijn ex Sanne. Peggy werd veertig jaar geleden geboren en maakte Dries op z’n 21e een papa.

Eerste vrouw wilde Peggy niet in huis

In een eerder interview met Story vertelde vader Dries openhartig over de band met Peggy. “De vaderband is er nooit geweest. Dat gevoel kwam pas toen Luciënne [Dries’ eerste vrouw, red.] en ik Dave en Donny kregen.” De zanger vertelde hoe hij op zijn 21e werd overvallen door zijn toenmalige vriendin die vertelde zwanger te zijn. “Ik was er helemaal nog niet aan toe om vader te worden. Maar ik was verliefd, vond alles goed. Vier jaar later was die verliefdheid over en liep de relatie tussen de moeder van Peggy en mij stuk.” Dries zag zijn dochter in het begin nog regelmatig, maar toen hij een relatie met de moeder van zijn twee zoons kreeg, verwaterde het contact. “Luciënne vond het lastig om met Peggy geconfronteerd te worden – laat staan dat ze voor haar wilde zorgen. Ze maakte me duidelijk dat als ik die kleine wilde zien, ik dat dan maar buiten de deur moest doen.”

Lees ook
Dave Roelvink over rolverdeling mannen en vrouwen: ‘Ben ik nou de enige die zo denkt?’

‘Ik kan het soms zelf niet geloven’

Volgens de zanger zijn zijn dochter en hij nu op een leeftijd dat ze elkaar niets meer verwijten, maar kijken naar wat ze nog kunnen hebben samen. Nu bellen ze op verjaardagen en komt Peggy zo af en toe op de koffie als ze haar kinderen naar school heeft gebracht. “Laatst was ze er weer en het klinkt misschien absurd, maar toen Peggy de woonkamer inliep, hoorde ik mezelf in gedachten zeggen: Dries, dit is je dochter. Het is net alsof ik het zelf af en toe nog niet geloven kan. Misschien voelt Peggy wel hetzelfde.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Peggy (@peggytosch) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

??

Een bericht gedeeld door Peggy (@peggytosch) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#sisters ???

Een bericht gedeeld door Peggy (@peggytosch) op

Bron: Story.nl | Beeld: Peter Smulders