Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Date Selena Gomez met déze bekende hottie?

Date Selena Gomez met déze bekende hottie?

Date Selena Gomez met déze bekende hottie?

Zangeres Selena Gomez heeft een break uit de spotlights genomen, en haar Instagrampagina heeft dan ook al langere tijd geen updates gehad. Toch blijkt dat ze alweer nieuwe muziek aan het maken is, want songwriter Justin Tranter deelde een foto van Selena in de studio. Het onderschrift van de foto doet echter vermoeden dat de twee meer dan college’s zijn…

Music and love
Justin Tranter deelde op Instagram een sexy kiekje van Selena, waarop ze in een jurkje haar make-up aanbrengt. Als onderschrift schrijft de songwriter: ‘Music and love‘. De roddelmachine draaide meteen overuren en haar fans denken dan ook dat er misschien wel liefde in de studio is opgebloeid.

Lieve gedichten
Toch gaan er nóg meer geruchten in de rondte over het liefdesleven van Selena. Want bronnen melden dat zij en Nick Jonas ook weer meer naar elkaar toe gegroeid zijn. De twee waren kort samen zo’n acht jaar geleden, maar nu lijkt de liefde tussen hen weer op te bloeien. Een brond meldt: “Nick heeft heel veel lieve gedichten naar Selena gestuurd om haar aan het lachen te krijgen. Ook Selena zoekt veel contact bij hem.”

Zou er een nieuwe liefde voor Selena komen in 2017?

Music and love.

A photo posted by justin tranter (@tranterjustin) on

 

Bron: Grazia

Lees ook: