Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wie is Jenny, de vrouw van Danny de Munk?

Wie is Jenny, de vrouw van Danny de Munk?

Wie is Jenny, de vrouw van Danny de Munk?

Danny de Munk (52) wordt door Yvonne Coldeweijer, beheerder van het juice-account Life of Yvonne, beschuldigd van vreemdgaan. Dit gebeurde nadat Danny aangaf niet bang te zijn voor dergelijke juicekanalen, omdat hij altijd eerlijk is en alles vertelt aan zijn vrouw Jenny. Wie is zijn echtgenote Jenny Sluyter de Munk eigenlijk? 

Jenny Sluyter de Munk

Jenny Sluyter is op 2 juni 1997 getrouwd met Danny de Munk in Purmerend. Ze kenden elkaar toen ongeveer zeven jaar. Ze hebben samen twee kinderen, Bo en Davy, die inmiddels volwassen zijn.

Het gezin werd bekender bij het Nederlandse publiek in 2007 toen ze te zien waren in de reallifesoap Danny & Jenny de Munk. De soap draaide vooral om de voorbereidingen van Danny op de première van de musical Ciske de Rat. Een naam die onlosmakelijk verbonden is met Danny de Munk natuurlijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DANNY DE MUNK (@dannydemunk)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jenny💕 (@jennydemunk)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jenny💕 (@jennydemunk)

Lees ook
Danny de Munk beschuldigd van vreemdgaan en drugsgebruik

Danny de Munk beschuldigd

Volgens het spionnenleger van Yvonne Coldeweijer zou Danny (meer dan eens) tijdens de shows van Ciske de Rat strak van de drugs op het podium hebben gestaan. Ook zouden er beschuldigingen zijn waarin gezegd wordt dat de zanger tijdens shows in de coulisse en achter de schermen seks gehad zou hebben met diverse meiden.

Waaronder een meisje van 21, die haar verhaal deed aan Yvonne Coldeweijer. Dit meisje zou hebben aangegeven dat ze benieuwd is of er nog meer meiden zijn die ervaringen met Danny hebben gehad. Ze zou hier graag mee in contact komen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress