Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Danny de Munk ontkent alle beschuldigingen: ‘Het doet mij veel pijn’

Danny de Munk ontkent alle beschuldigingen: ‘Het doet mij veel pijn’

Danny de Munk ontkent alle beschuldigingen: ‘Het doet mij veel pijn’

Danny de Munk (52) is een van de BN’ers die door roddelkoningin Yvonne Coldeweijer wordt beschuldigd van wangedrag. Yvonne vertelde vorige week in een video over het vreemdgaan van Danny en over zijn drugsgebruik.

Danny de Munk vreemdgaan

Yvonne Coldeweijer beschuldigde vorige week Danny de Munk van drugsgebruik en vreemdgaan. Een paar dagen daarvoor had Danny nog tegen de Weekend gezegd dat hij zich geen zorgen maakt om juicekanalen. Hij zei dat hij alles deelt met zijn vrouw Jenny. Danny had tot nu toe nog geen reactie gegeven op de beschuldigingen, maar komt nu met een verklaring.

Danny ontkent

De zanger zegt ‘zeer ontdaan’ te zijn. “Een week geleden meldde ik dat ik niets te vrezen had van juicechannels omdat ik niets te verbergen heb. Achter die woorden sta ik nog steeds”, zegt hij. “Ik ontken pertinent de beschuldigingen uit de video. Ik zit inmiddels veertig jaar in het vak en sta bekend als een perfectionist en een professional. Het doet mij dan ook heel veel pijn dat deze beschuldigingen worden geuit, vooral omdat dit zijn weerslag heeft op mijn hele gezin en familie.”

“Zo ontvangen mijn kinderen inmiddels beledigingen en ernstige verwensingen. De MeToo-beschuldiging vind ik vreselijk. Daar herken ik mij absoluut niet in. Als iemand meent dat ik hem of haar onjuist heb behandeld, dan hoop ik dat diegene melding doet bij de juiste instanties, zodat dit op professionele wijze onderzocht kan worden”, laat Danny weten.

Lees ook
Charly Luske over vreemdgaan: ‘Er zijn honderden collega’s waarvan ik het weet’

Onderzoek gestart

Yvonne beschuldigde Danny er ook van dat hij tijdens musicaloptredens drugs gebruikte. De zanger zegt dat het het ‘zeer onaannemelijk’ is ‘dat iemand in een grote musical speelt onder invloed van harddrugs, waarin op het hoogste niveau – vaak gelijktijdig – gezongen, gedanst en geacteerd moet worden’. Van seksuele handelingen achter de schermen zou ook geen sprake zijn.

Danny’s advocaat Annemiek van Spanje reageert ook op de beschuldigingen: “Op dit moment bekijken wij met cliënt of het nemen van juridische stappen zinvol en wenselijk is. De beschuldigingen zijn door een juicechannel zonder inachtneming van de primaire journalistieke beginselen gedeeld. Er is geen (nader) onderzoek gedaan en er heeft geen hoor- en wederhoor plaatsgevonden. […] Dat neemt niet weg dat cliënt uiteraard zijn volledige medewerking zal verlenen aan een onafhankelijk onderzoek.”

Danny de Munk zal gewoon doorgaan met zijn werkzaamheden. Stage Entertainment gaat naar aanleiding van de geruchten wel onderzoek doen naar het mogelijk grensoverschrijdende gedrag van de zanger.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress