Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Danny de Munk beschuldigd van vreemdgaan en drugsgebruik

Danny de Munk beschuldigd van vreemdgaan en drugsgebruik

Danny de Munk beschuldigd van vreemdgaan en drugsgebruik

Yvonne Coldeweijer, die achter het ‘juicekanaal’ Life of Yvonne zit, plaatste vandaag een video waarin ze zanger en musicalster Danny de Munk (52) beschuldigt van vreemdgaan.

Eerder repostte de roddelvlogger een bericht op Instagram waarin Danny de Munk vertelde niet bang te zijn voor de zogeheten juicekanalen. De Munk zei dat hij zich altijd netjes gedraagt en dat hij zijn vrouw Jenny alles vertelt.

Lees ook
Dit zijn de exen van Johnny de Mol: Shima, Josje, Chantal Janzen en vele anderen

Seks achter de schermen

Volgens Yvonne stroomde haar DM daarna júist vol met berichten over de zanger. Volgens haar ‘spionnenleger’ zou Danny (meer dan eens) tijdens de shows van Ciske de Rat strak van de drugs op het podium hebben gestaan. Ook zouden er beschuldigingen zijn waarin gezegd wordt dat de zanger tijdens shows in de coulisse en achter de schermen seks gehad zou hebben met diverse meiden. Waaronder een meisje van 21, die haar verhaal deed aan Yvonne Coldeweijer. Dit meisje zou hebben aangegeven dat ze benieuwd is of er nog meer meiden zijn die ervaringen met Danny hebben gehad. Ze zou hier graag mee in contact komen.

Bekijk de video van Yvonne over Danny de Munk hier:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Life of Yvonne | Beeld: ANP foto