Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dafne Schippers en Nicky Romero uit elkaar

Dafne Schippers en Nicky Romero uit elkaar

Dafne Schippers en Nicky Romero uit elkaar

Het leek een gouden duo en we hadden het nieuws dan ook écht niet zien aankomen. Maar toch is het nieuws bevestigd dat Dafne Schippers en Nicky Romero een punt achter hun relatie hebben gezet. Nooo…

De 24-jarige hardloopster en de 28-jarige dj waren een jaar samen, nadat ze via Facebook in contact met elkaar waren gekomen. De twee brachten afgelopen mei naar buiten dat ze happy in love waren en werden naderhand ontzettend vaak samen gespot.

De twee hebben het afgelopen jaar ontzettend veel succes geboekt met hun werk, en helaas blijkt juist dat succes de grootste boosdoener voor hun break-up te zijn geweest. In een statement laten ze weten dat hun drukke reisschema’s en bijbehorende verplichtingen ervoor hebben gezorgd dat ze elkaar te weinig zagen.

Dafne en Nicky laten in hetzelfde statement weten als vrienden uit elkaar te zijn gegaan en ondanks het einde van hun relatie nog altijd erg supportive naar elkaar toe zijn. Wij vinden het erg jammer dat er een einde aan ’t sprookje is gekomen, want ze waren zó leuk samen!

Red carpet! #Sportgala

A photo posted by nickyromero (@nickyromero) on

 

Bron: Grazia

Lees ook: